TOTALNI HAOS U KINI: Novak čuo kada MOŽDA igra, ali postoji još jedna stvar!

Autor:

Sport

07.10.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković u velikoj zabuni.

TOTALNI HAOS U KINI: Novak čuo kada MOŽDA igra, ali postoji još jedna stvar!

Foto: Starsport

Novak Đoković je dobio važne vesti o rasporedu mečeva za utorak na turniru u Šangaju. Srpski igrač će igrati u večernjem terminu, ne pre 18.30 po lokalnom vremenu, što odgovara 12.30 po srpskom vremenu, isto kao što je bio slučaj u drugom kolu protiv Aleksa Mikelsena iz Amerike. Međutim, Novak još uvek ne zna ko će mu biti rival, jer se njegov potencijalni protivnik još uvek bori u svom meču.

Flavio Koboli iz Italije i Sten Vavrinka iz Švajcarske tek treba da odigraju svoj meč, a pobednik tog duela će imati izuzetno malo vremena za odmor pre nego što se suoči sa srpskim teniserom. Ova situacija stvara dodatnu neizvesnost za Novaka i organizatore turnira.

Foto: Starsport

Ne zna još uvek kada igra, ali ni protiv koga: Novak Đoković

Pored neizvesnosti oko rasporeda mečeva, Novak i drugi teniseri se suočavaju sa problemima koji proizlaze iz vremenskih uslova. Kiša pravi veliki haos na turniru i postavlja pitanje kako će se dalje razvijati takmičenje. Nepredvidljivost vremena dodatno otežava situaciju za igrače i organizatore, koji moraju da pronađu način da se izbore sa ovim izazovima.

Nema sumnje da je Đoković trenutni glavna atrakcija u Kini i da navijači prosto lude za njim od samog početka ove turneje. Ove godine Novak je osvojio jedino Olimpijske igre u Parizu, jedini trofej koji mu je nedostajao u karijeri. Sada Nole juri Šangaj koji mu je izuzetno bitan zbog učešća na Završnom Mastersu u Torinu. Poznato je da je Nole oborio sve moguće rekorde, ali ima i onih koji nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading