VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI: Ruski teniser zapušio usta medijima - za sve je kriv Novak!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.10.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari Medvedev nikako ne može da shvati.

VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI: Ruski teniser zapušio usta medijima - za sve je kriv Novak!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, vratio se u Kinu nakon nekoliko godina pauze, što je glavna sportska vest u toj zemlji. Srpski teniser ima ogromnu bazu navijača na Dalekom istoku, a njegova popularnost je tolika da nijedan intervju ne može proći bez pominjanja "najboljeg svih vremena".

Danil Medvedev, ruski teniser, dao je opširan intervju za "Bet bum" u kojem je govorio o odnosu sa Novakom Đokovićem. Istakao je čuđenje zbog toga što se u većini sveta Đoković često predstavlja kao "negativac", što Medvedev ne razume i negira tu percepciju. On je istakao da su mu treninzi sa Đokovićem bili od ogromnog značaja za dalji napredak u karijeri:

- Ne razumem zašto neki mediji Novaka Đokovića ponekad predstavljaju kao lošeg. U stvari, predstavljaju ga kao goreg od drugih. Stalno pokušavam ljudima da objasnim da nije tako - istakao je Medvedev i dodao:

– Uvek sam govorio da su mi treninzi sa Novakom mnogo značili. Ne mogu da kažem da sam zahvaljujući njima bio u stanju da uđem u prvih 100, ili slično. Ali za mene je svaki trening sa njim bio veoma lepo iskustvo.

Republika

Foto: Twitter.com/Novak Djokovic

Nikada nisu krili da su u sjajnim odnosima - Danil Medvedev i Novak Đoković

 

Medvedev je pohvalio ponašanje Novaka Đokovića, ističući da se njegov odnos prema Rusu nikada nije promenio bez obzira na njihovu poziciju na tabeli ili rivalstvo. Ruski teniser je istakao da je Novak uvek isti, bez obzira na to ko si i šta predstavljaš, te da je uvek bio veoma prijateljski nastrojen i da je njegovo ponašanje sjajan primer za sve sportiste.

– Nikada nije bilo važno gde se nalazim u svetu tenisa, on se uvek isto ponašao prema meni. Uvek veoma lepo, prijateljski. On je dobra osoba i odličan teniser. Njegovo ponašanje je sjajan primer. Kada sam ušao u prvih deset i počeo dobro da igram, uvek sam se trudio da zapamtim da je Novak uvek isti, bez obzira ko si i šta predstavljaš. On je jednostavno uvek svoj.

Da podsetimo, američki teniser Aleks Mikelsen će biti prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju. Njihov duel na programu je oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu. Bolji iz ovog meča u trećoj rundi sastaće se sa pobednikom susreta Sten Vavrinka – Flavio Koboli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading