KARLITOSE KAD LISICA NE MOŽE DA DOHVATI GROŽĐE, KAŽE DA JE NEZRELO! Španac se OPET žali na Noleta?!

Autor:

Sport

15.08.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nije gotovo.

KARLITOSE KAD LISICA NE MOŽE DA DOHVATI GROŽĐE, KAŽE DA JE NEZRELO! Španac se OPET žali na Noleta?!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz, pred početak turnira u Sinsinatiju, osvrnuo se na proteklu sezonu koja je bila izuzetno uspešna za njega. Pohvalio se osvajanjem Rolan Garosa, ističući da je taj turnir za njega bio veoma uzbudljiv, kao i osvajanjem Vimbldona, što je bio ostvarenje njegovog sna.

On je uživao u osvajanju olimpijske medalje, kao jednog od najlepših trenutaka u karijeri. Ovaj period je ocenio kao neverovatan, ističući svoju sreću zbog nivoa svog tenisa i napretka koji je ostvario.

- Imao sam nekoliko neverovatnih meseci u životu i karijeri po osvajanju Rolan Garosa. Bio je to turnir koji je za mene bilo veoma uzbudljivo osvojiti, i naravno Vimbldon, bilo je prelepo uzeti i njega. Jedan od mojih snova bila je i olimpijska medalja. Uživao sam mnogo poslednjih meseci. Bili su zaista neverovatni -  izjavio je Alkaraz. 

Alkaraz je priznao da mu nije bilo lako da izdrži sve zahtevne mečeve na Rolan Garosu i Vimbldonu, kao i da je imao problema sa bolovima, zbog čega je morao da uzme nekoliko dana odmora na turnirima.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- Veoma sam srećan nivoom mog tenisa i time kako sam se nosio u određenim situacijama. Mislim da sam kao igrač mnogo napredovao, tako da sam zaista zadovoljan. Naravno, sezona još nije gotova, moramo da nastavimo na najbolji način, ali ovih meseci ću se sećati do kraja života - nastavio je Karlos.

Ipak, istakao je svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima na poslednja tri turnira, uključujući dva Grend slema i osvajanje olimpijske medalje, što je ocenio kao sjajno iskustvo.

 

- Bilo je vrlo zahtevno i naporno, igrati velike mečeve na Rolan Garosu i Vimbldonu. Imao sam i bolove, morao sam da se nosim i sa time. Zato sam uzimao nekoliko dana na turnirima kada nisam radio ništa. Zadovoljan sam sa poslednja tri turnira. Dva grend slema i olimpijska medalja, bilo je sjajno - objasnio je nosilac srebrne medalje Olimpijskih igara.

 

Iako ističe da je srećan zbog postignutih rezultata, Alkaraz ističe da sezona još nije gotova te da planira da nastavi da igra na najbolji mogući način. S obzirom na dosadašnji napredak i uspehe, teniser iz Mursije izražava zadovoljstvo svojim razvojem kao igrača i optimizam u pogledu budućih izazova.

Uzbuđenje i zadovoljstvo koje Alkaraz oseća zbog protekle sezone jasno je iskazano u njegovim rečima, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju njegove buduće nastupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading