FOTKA KOJA JE OBIŠLA CEO SVET! Hrvat u šahovnici NAVIJA za Novaka! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena kakva nije viđena na Đokovićevim mečevima.

FOTKA KOJA JE OBIŠLA CEO SVET! Hrvat u šahovnici NAVIJA za Novaka! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Na ovogodišnjem finalu Vimbldona, koje je održano u Londonu, jedna neobična situacija privukla je pažnju javnosti - podrška britanske publike upućena je srpskom teniseru Novaku Đokoviću protiv Karlosa Alkaraza iz Španije.

Ovo je prizor koji se retko viđa, ali jasno ukazuje na poštovanje koje najuspešniji u istoriji uživa širom sveta. Međutim, ono što je iznenadilo još više jeste dolazak jednog navijača iz Hrvatske koji je došao da podrži Đokovića, obučen u dres nacionalnog tima komšija.

Gest Đokovićevog fana zaista pokazuje sportski duh i iznad svega poštovanje prema vrhunskom sportisti kao što je Novak. Navijač iz Hrvatske nije došao da provocira, već je zdušno bodrio srpskog asa, prateći svaki poen sa puno emocija i radosno proslavljajući svaki dobar potez koji je najbolji u istoriji napravio na Centralnom terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijač bodri Novaka

Novak Đoković poražen je u finalu Vimbldona od španskog tenisera Karlosa Alkaraza rezultatom 0:3 (po setovima 2:6, 2:6, 6:7).

Na taj način momak iz Mursije odbranio je titulu na najprestižnijem Grend slemu, a srpski as prošlogodišnje finale i osvojiio 100 bodova na najnovijoj ATP listi, zbog promene sistema bodovanja od ove sezone.

Time je Novak ostao na 24 Grend slem titule, odnosno, na sedam pehara u Londonu, dok je Karlitos podigao četvrti Grend slem trofej u karijeri, pošto je osvajao US Open 2022. i Rolan Garos ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading