EMOTIVNO: Oglasila se Jelena Đoković - evo šta je poručila suprugu nakon trijumfa u polufinalu Vimbldona! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.07.2024

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bila na tribinama vimbldonskog Centralnog terena, ali je meč sa pažnjom pratila.

EMOTIVNO: Oglasila se Jelena Đoković - evo šta je poručila suprugu nakon trijumfa u polufinalu Vimbldona! (FOTO)

Foto: Tajnug/AP

Pred Novakom Đokovićem je još jedno vimbldonsko finale u kojem će pokušati da stigne do osme krune na najprestižnijem teniskom turniru na planeti, čime bi se izjadnačio sa Rodžerom Federerom po broju trofeja.

U pretposlednjoj takmičarskoj rundi savladao Italijana Lorenca Musetija u samo tri odigrana seta rezultatom 3:0 (6:4, 7:6, 6:4) čime je i ove godine zakazan finalni duel sa Špancem Karlosom Alkarazom koji je prethodne 2023. godine u odlučujućoj borbi slavio nakon pet setona rezultatom 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4).

Iako meč nije ispratila sa tribina, Jelena je poslala poruku podrške uz Novakovu fotografiju, napisavši: "Idemo breee". Ova podrška nije izostala ni u trenucima kada je Novak zabeležio još jednu impresivnu pobedu na omiljenom turniru.

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Novaku je važna podrška stigla i od supruge Jelene

 

U nedelju, Novak Đoković će se boriti protiv Karlosa Alkaraza u finalu Vimbldona, sa ciljem da stigne do svoje osme titule na ovom prestižnom turniru. Ukoliko ostvari ovaj poduhvat, to će biti i 25. titula u karijeri na grend slem turnirima, čime bi potvrdio svoj neosporni status najvećeg tenisera svih vremena.

Jelena Đoković redovno koristi društvene mreže kako bi pružila podršku svom suprugu. Njeni komentari i poruke često su praćeni velikom pažnjom javnosti, a ovoga puta nije izostala ni podrška uzgrednom postu uz Novakovu fotografiju nakon meča. Njihova partnerska podrška i zajedništvo su svakako inspiracija mnogima, kako na terenu, tako i van njega.

Dok se Novak priprema za finalni meč, njegova porodica i tim pružaju mu podršku i energiju koja mu je potrebna za ostvarivanje još jednog velikog uspeha. Uz podršku svojih najbližih, Novak će imati dodatni motiv da pokaže svoje izuzetno umeće i mentalnu snagu na terenu Vimbldona.

Nedelja je rezervisana za ovaj veliki teniski duel, a termin je tradicionalno poznat - Novak Đoković i Karlos Alkaraz izaći će na teren Centralnog terena "Ol Ingland Kluba" sa početkom od 15.00 časova.

Sva dešavanja na ovogodišnjem Vimbldonu pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading