NOVAK APSOLUTNI FAVORIT! Evo kakve su kvote za današnji meč - JOŠ JEDNA LAKA POBEDA?

Autor:

Sport

06.07.2024

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li mu Popirin predstavljati problem?

NOVAK APSOLUTNI FAVORIT! Evo kakve su kvote za današnji meč - JOŠ JEDNA LAKA POBEDA?

Foto: www.profimedia.rs

Danas se u Londonu odigrava meč trećeg kola Grend Slema između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina na Centralnom terenu. Očekuje se da će meč početi oko 18.00 sati, a Novak Đoković važi za apsolutnog favorita sa kvotom pobede od svega 1,10. S druge strane, kvota na pobedu Popirina iznosi 5,90, što ukazuje na jasnu dominaciju srpskog tenisera uoči susreta.

Novak Đoković, trenutno drugi teniser sveta, ulazi u meč s raskošnom karijerom iza sebe. Sa 20 Grend Slem titula, Đoković je jedan od najdominantnijih tenisera današnjice. Njegov neosporni talenat, izuzetna fizička spremnost i mentalna snaga čine ga favoritom na gotovo svakom meču na kojem se pojavi.

S druge strane, Aleksej Popirin, mladi Australijanac, predstavlja izazov za svakog protivnika. Sa svojom snagom i agresivnom igrom, Popirin je pokazao da može da parira i najiskusnijim igračima na svetskoj teniskoj sceni. Iako kvote ne idu u njegovu korist, ne treba potceniti ovog talentovanog tenisera.

Očekuje se da će meč između Đokovića i Popirina biti izuzetno uzbudljiv za ljubitelje tenisa širom sveta. Iako su prognoze jasne u korist Đokovića, tenis je nepredvidiv sport i iznenađenja su uvek moguća. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog duela, koji bi mogao da ponudi uzbuđenje i neizvesnost do poslednjeg poena.

U svakom slučaju, meč trećeg kola Grend Slema između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina obećava uzbuđenje i vrhunski tenis, a ljubitelji ovog sporta sigurno neće propustiti priliku da uživaju u ovom neizvesnom duelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading