NE TERAJTE ME DA PLAČEM JOŠ VIŠE! Teniserka upala u OGROMNE DUGOVE - Đoković je bio u pravu!

Autor:

Sport

06.07.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka se slomila nakon Vimbldona.

NE TERAJTE ME DA PLAČEM JOŠ VIŠE! Teniserka upala u OGROMNE DUGOVE - Đoković je bio u pravu!

Foto: www.profimedia.rs

Tara Mur, Britanka rođena u Hong Kongu, nekada jako dobra dublašica, ispala je u prvom kolu Vimbldona zajedno sa svojom partnerkom Sarom Bet Grej. One su izgubile od Nikol Meličar-Sančez i Elen Perez 6:1, 6:2, a Murova je nakon meča zaplakala jer ima ozbiljne finansijske probleme. 

Ona je 2022. godine imala pozitivan test na nedozvoljene supstance i 19 meseci je potrošila na suđenja, a sada duguje više od 200.000 funti za troškove.

- Ne terajte me da plačem još više - rekla je Tara Mur na pitanje o tome kako će vratiti dugove.

Zaradila samo 7.857 funti od ovog učešća.

- Pomešane su mi emocije. Mislim da je mnogo momenata kada sam bila potpuno srećna i oduševljena što sam opet na terenu, ali postoje trenuci, kao na primer sada, kada sam jako pogođena emotivno, jer je teško. Jako je teško. Znate, teško je jer mi toliko znači što sam se vratila i uvek je specijalno igrati ovde - kazala je Murova.

Novak Đoković je sa svojom organizacijom PTPA upravo radio na ovakvim stvarima i bio je na udaru ATP. On se borio da se slabije rangiranim teniserima daju veće nagrade kako bi se motivisali mladi da igraju tenis i kako bi oni ispod 100. mesta na ATP i VTA listi mogli da žive od tenisa. Sada se dubl igrači bore za opstanak, a Tara Mur je kao i Sumit Nagal pre nje javno govorila o velikim finansijskim problemima u koje je upala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading