ŠOK! NOVAKOV VELIKI RIVAL NE IDE NA VIMBLDON! Nije uspeo da se oporavi

Autor:

Sport

23.06.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda ga je zaustavila...

ŠOK! NOVAKOV VELIKI RIVAL NE IDE NA VIMBLDON! Nije uspeo da se oporavi

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej i Novak Đoković

Endi Marej van terena zbog operacije kičmene ciste

Iskusni škotski teniser, Endi Marej, suočava se sa novim izazovom u svojoj karijeri nakon što je otkriveno da je podvrgnut operaciji kičmene ciste na leđima. Ova nezgodna povreda dovela je do Marejevog povlačenja iz priče za Vimbldon, za koji se pripremao dok je bio primoran da prekine učešće nakon problema sa leđima koje je iskusio na turniru u Kvins klubu.

Operacija i nada za povratak

Nakon što su se javile komplikacije, 37-godišnjak je prošao kroz operaciju u subotu, ostavljajući njegove navijače u neizvesnosti u vezi sa njegovim daljim planovima. Marej je izrazio nadu da će se oporaviti dovoljno brzo kako bi mogao da se vrati na teren, a posebno je bio motivisan da se takmiči na Vimbldonu, s obzirom da se očekivalo da će to biti njegov poslednji nastup na ovom prestižnom turniru.


Povrede kao izazov

Ovo nije prvi put da je Endi Marej suočen sa povredama tokom svoje karijere. Nedavno je imao problema sa oštećenim ligamentima skočnog zgloba, zbog čega je bio van terena osam nedelja. Povrede su postale konstantna borba za Mareja, ali njegova odlučnost i želja da se vrati na teren su neosporni.

 

Još jedna legenda manje na Vimbldonu, a nadamo se da ih više neće biti i da će Novak za razliku od Mareja da smogne snage da se oporavi do turnira u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading