MEĐEDOVIĆ SE KASNO PROBUDIO: Srpski teniser završio učešće u Nemačkoj!

Autor:

Sport

12.06.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mora se spremiti bolje za Vimbldon.

MEĐEDOVIĆ SE KASNO PROBUDIO: Srpski teniser završio učešće u Nemačkoj!

Foto: Tanjug/AP

Međedović bez uspeha na travi

Srpski teniser Hamad Međedović doživeo je još jedno razočaranje na turniru u Štutgartu, nakon što je eliminisan u šesnaestini finala. Ovaj neuspeh dolazi nakon ispadanja na Rolan Garosu, gde ga je u prvom kolu pobedio Frančesko Koboli.

Niz neuspeha se nastavlja

Nakon obećavajućih kvalifikacija, Međedović je imao visoke nade za turnir u Štutgartu. Međutim, te nade su brzo pale u vodu kada ga je u prvom kolu savladao Aleksander Bublik rezultatom 2:0, po setovima 6:1 i 7:6. Ovaj poraz produbio je Međedovićevu krizu uoči odlaska na Vimbldon, gde će pokušati da povrati svoju formu.


Razočaravajući početak meča

Međedović je imao slab početak meča, što je Bublik iskoristio da osvoji prvi set za manje od pola sata rezultatom 6:1. Iako se srpski teniser uspeo oporaviti i pružiti jači otpor u drugom setu, to nije bilo dovoljno. Kazahstanac je bio smireniji u taj-brejku i za nešto više od sat vremena priveo meč kraju.

Podsetimo, Hamad je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Štutgartu.

Iako je prvobitno bio prijavljen za kvalifikacije, igrao je direktno u glavnom žrebu, što predstavlja veliku neiskorišćenu priliku za njega.


Ovaj niz neuspeha stavlja Međedovića pred izazov da pronađe način da povrati svoju formu pre odlaska na Vimbldon. S obzirom na svoj talenat i ranije uspehe, ostaje nada da će srpski teniser uspeti da prebrodi ove teškoće i vrati se na pobednički put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading