TAKSISTA U BEOGRADU IZBACIO IZ AUTA OVU LEPOTICU: Lepa teniserka doživela neprijatnost kod nas

Autor:

Sport

09.06.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je bizaran...

TAKSISTA U BEOGRADU IZBACIO IZ AUTA OVU LEPOTICU: Lepa teniserka doživela neprijatnost kod nas

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea

Andrea Prisakariju

Andrea Prisakariju doživela neprijatnost u Srbiji

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju nedavno je boravila u Srbiji, gde je učestvovala na nekoliko manjih teniskih turnira. Međutim, njen boravak u prestonici, Beogradu, nije prošao bez neprijatnih iskustava koja je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ljubav prema Srbiji

Prisakariju je istakla u više navrata svoju ljubav prema Srbiji, Beogradu i Novaku Đokoviću, naglašavajući sada ljubaznost i gostoprimstvo koje je doživela od srpskog naroda. Ipak, istovremeno je podelila i nekoliko neprijatnih iskustava koja su je zatekla tokom boravka u našoj zemlji.

Republika

Foto: printscreen/instagram/Andreea Prisacariu

Andrea Prisakariju

Neprijatnost sa taksistima


Jedno od neprijatnih iskustava koje je Andrea podelila odnosi se na taksiste koji su pokušali da joj naplate vožnju čak tri puta skuplje nego što je uobičajeno. 

- Trenutno sam u autobusu na putu za Beograd i moram priznati da sam upoznala samo dobre ljude koji su mi pomogli oko torbi, interneta i sveta, čak i kad nisu govorili engleski. To je tako lepo. Osim taksista, koji su mi tražili da platim trostruko više od normalne cene. Jedan od njih me je ostavio na ulici jer sam rekla da neću. Stigla sam ok - napisala je Andrea.


Takmičarski uspesi

Inače, Andrea Prisakariju je krajem maja zauzimala 491. mesto na WTA listi. Iako nije ostvarila zapažen rezultat na većim turnirima, nedavno je osvojila svoju šestu ITF titulu na turniru u Kuršumlijskoj banji, gde je zajedno sa srpskom teniserkom Elenom Milovanović igrala finale u dubl konkurenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aleksandar

09.06.2024 17:49

Beogradski kocojasi kao i oduvek sljam, sljamova ljudskog roda