JELENA NA TRI SVETSKA JEZIKA ČESTITALA NOVAKU ROĐENDAN: Noletova supruga podelila emotvni snimak! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Srećan rodjendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum'' - napisala jeJelena.

JELENA NA TRI SVETSKA JEZIKA ČESTITALA NOVAKU ROĐENDAN: Noletova supruga podelila emotvni snimak! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Jelena i Novak Đoković

Sreda je, 22. maja, poseban dan za srpskog tenisera Novaka Đokovića, jer proslavlja svoj 37. rođendan. Jutro je započeo čestitkom od supruge Jelene, koja je na svom Instagram profilu podelila snimak sa Novakom, uz emotivnu poruku na tri svetska jezika.

Happy birthday amore,

Srećan rodjendan blesavi, šašavi, neumorni tatice sa srcem velikim kao univerzum, nije što si naš, ali stvarno si najbolji. Volimo te - napisala je Jelena.

 

 

Novak Đoković je poznat po svojoj posvećenosti porodici, a ova čestitka od supruge Jelene samo potvrđuje koliko je njihova ljubav jaka i duboka. Novak često ističe koliku podršku dobija od svoje porodice, posebno u teškim trenucima i tokom napornih takmičenja.

Poruka Jelene Đoković jasno pokazuje koliko Novak znači svojoj porodici, ali i koliko je duboko voljen. Njegova supruga ističe njegovu neumornu energiju, ali i veliko srce, što su osobine koje često pominju i njegovi najbliži saradnici i prijatelji.

Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena, ne samo što osvaja turnire i postavlja rekorde, već i inspiriše ljude širom sveta svojim zalaganjem, upornošću i pozitivnim stavom. Ovaj rođendan je prilika da se još jednom istakne koliko je Novak voljen i poštovan, ne samo kao sportista, već pre svega kao osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading