ĐOKOVIĆEVA MAJKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: ''Skoro da nisam mogla da dišem posle toga, četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi!''

Autor:

Sport

22.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Bio je jedini bez zavoja na glavi, mračan, rikao je kao magarac'' - opisivala je Dijana.

ĐOKOVIĆEVA MAJKA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: ''Skoro da nisam mogla da dišem posle toga, četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi!''

Foto: Telegraf/D:Kadić

Povodom 37. rođendana Novaka Đokovića, domaći mediji su se podsetili intervjua sa njegovom majkom, Dijanom Đoković, u kome je ona oživela događaje oko njegovog rođenja 22. maja 1987. godine. Dijana se sa setom prisetila trenutka kada je prvi put ugledala Novaka, znala je da je on njen.

- Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, imala sam rupu u stomaku. Ali, hvala Bogu, sve je bilo kako treba - rekla Noletova majka i dodala:

- Čim su mi je doneli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez zavoja na glavi, mračan, rikao je kao magarac. Odmah sam rekla: 'Ovaj je moj, garantovano!' Boleo je od prvog dana, a izgledao je kao tromesečna beba - istakla je Dijana.

Foto: Starsport

 

Dijana je takođe podelila zabavnu anegdotu o Novakovom astrološkom znaku. Dok se očekivalo da će biti Bik, on je stigao nekoliko dana ranije, što je izazvalo nezadovoljstvo njegovog oca. Ona je sa humorom primetila da Srđan nikada nije oprostio što nije rođen pod znakom Bika, već je došao kao Blizanac.

- Trebao se roditi u znaku bika, ali je "pretekao" nekoliko dana. To mi Srđan (Đokovićev otac, op.a.) nikad nije oprostio. Zašto nije bik, nego je prešao u blizance, ali što da radim kad dete neće van. Bilo mu je lepo u maminom trbuhu, pa smo morali izazvati porođaj. Kad se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene "pojeo" iznutra. Četrdeset dana nisam mogla doći sebi i vratiti organe na mesto. Gotovo da nisam mogla disati poslije porođaja, u trbuhu sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba - navela Dijana Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading