FATALNA BELORUSKINJA! DRUGOG VEĆ RAZVODI OD ŽENE, A PRVI SE UBIO KAD SU RASKINULI: Arina Sabalenka ima fetiš na oženjene

Autor:

Sport

21.05.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle hokejaša grli je biznismen.

FATALNA BELORUSKINJA! DRUGOG VEĆ RAZVODI OD ŽENE, A PRVI SE UBIO KAD SU RASKINULI: Arina Sabalenka ima fetiš na oženjene

Foto: instagram.com/arynasabalenka

Arina Sabalenka

Poslednjih meseci teniska javnost je bila intrigirana spekulacijama o ljubavnom životu Arine Sabalenke, posebno nakon tragične smrti njenog bivšeg partnera, hokejaša Konstantina Kolcova. Sada je potvrđeno da je brazilski biznismen Jorgos Frangulis postao njen novi dečko, što je izazvalo priličnu pažnju i komentare javnosti.

Republika

Foto: printscreen twitter, profimedia.rs

Skočio sa zgrade Konstantin Koltsov

Jorgos Frangulis je direktor kompanije koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane, sa više od 600 prodavnica širom sveta. Njegovi proizvodi su popularni u brojnim zemljama, a nedavno je uložio značajna sredstva u širenje poslovanja na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Pored poslovnog uspeha, Frangulis je takođe poznat po interesovanju za motosport, čak i učestvujući na trkama.


Zanimljivo je da se Frangulis i Sabalenka upoznali zbog poslovne saradnje, a nakon toga je njihov odnos prerastao u ljubavnu vezu. Iako zvanično nisu potvrdili svoju vezu, nedavne fotografije na kojima se drže za ruke svedoče o prisnosti njihovog odnosa.

 

 


Ono što dodatno intrigira javnost je činjenica da je Frangulis oženjen, te da je njegova supruga, kada je saznala za njegovu vezu sa Sabalenkom, podnela zahtev za razvod. Slična situacija se desila i Sabalenki sa njenim prethodnim partnerom Koltsovim, koji je takođe bio u braku i imao troje dece.

Ovaj ljubavni trougao privukao je pažnju medija i javnosti, a fotografije koje su nedavno osvanule na društvenim mrežama samo su podstakle spekulacije o njihovom odnosu. Za sada ostaje da vidimo kako će se odvijati ova neobična ljubavna priča u svetlu javnosti i kako će se odraziti na karijeru mlade teniserke.

Ljubavni život Arine Sabalenke ponovo je postao predmet interesovanja medija, ovoga puta zbog njene veze sa brazilskim biznismenom Jorgosom Frangulisom. Ova neobična ljubavna priča, isprepletena poslovnim vezama i komplikacijama, definitivno će nastaviti da intrigira javnost i ostane tema brojnih komentara u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading