SABALENKU BAŠ HOĆE TEŠKI MOMENTI! Protivnica joj predala meč, pa ZAPLAKALA NA RAMENU! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala je da se preda.

SABALENKU BAŠ HOĆE TEŠKI MOMENTI! Protivnica joj predala meč, pa ZAPLAKALA NA RAMENU! (VIDEO)

Foto: Twitter

Emotivni trenuci na terenu

Na turniru u Štutgartu, teniserka Paula Badosa doživela je težak trenutak kada je morala da preda meč protiv Arine Sabalenke. U trećem setu, pri rezultatu 7:6 (7:4), 4:6, 3:3, Badosa je saopštila da ne može da nastavi duel zbog povrede. Ova mlada španska teniserka već neko vreme muči se sa povredama, pa ju je ova nova situacija posebno emotivno pogodila. Na mreži, Paula se rasplakala i pronašla utehu na ramenu svoje protivnice, Arine Sabalenke.

Bliskost van terena

Dirljive scene na terenu nisu bile iznenađenje s obzirom na to da su Paula Badosa i Arina Sabalenka bliske i van teniskih terena. One se druže i često objavljuju zajedničke fotografije, a njihova prijateljstvo je očigledno i izvan sportskih okvira. Sabalenka je priznala da joj nije bilo lako gledati prijateljicu u takvom emotivnom stanju, ističući da u tom trenutku nije osećala ni radost ni tugu, već samo želju da se zahvali publici na podršci.


Teška borba sa povredama

Paula Badosa se suočava sa kontinuiranim izazovima vezanim za povrede tokom poslednjih nekoliko meseci, što je uticalo na njen teniski put. Činjenica da se ponovo suočila sa povredom upravo kada je delovalo da se oporavila, dodatno je pogoršala situaciju. Ova mlada teniserka prošla je kroz težak period, ali je pokazala snagu i odlučnost da se izbori sa izazovima koje joj je sport postavio pred nju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading