ĐOKOVIĆ BOG MUNJA I GROMOVA U BEOGRADU! "UVEK SMO ZNALI DA VARA!" Stranci oduševljeni Noletovom objavom sa kišnog Košutnjaka (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan video Noleta.

ĐOKOVIĆ BOG MUNJA I GROMOVA U BEOGRADU! "UVEK SMO ZNALI DA VARA!" Stranci oduševljeni Noletovom objavom sa kišnog Košutnjaka (VIDEO)

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Nakon povratka u srpsku prestonicu, Novak Đoković nije gubio vreme, već je odmah odradio prvi trening na teniskom terenu Košutnjak. Iako je loše vreme moglo da pokvari planove mnogima, Nole se nije obazirao na to i posvetio se tempiranju forme za naredne izazove. Uz njega je bio i Nenad Zimonjić, koji radi s njim nakon raskida saradnje sa Goranom Ivaniševićem.

Iako je doživeo neprijatan poraz u Monte Karlu od Kaspera Ruda, taj neuspeh je već iza Đokovića što pokazuje i svojim objavama na društvenim mrežama gde redovno zasmeje pratioce. Ovog puta je okačio interesantan snimak sa kišnog Košutnjaka u kome je prikazan kako trenira sa kišobranom i diže reket uvis ka nebu i munjama, te tako simulira boga iz Nordijske mitologije Tora. 

Ovo je naišlo na oduševljenje svih u komentarima, pogotovo kod stranaca koji su pisali da su "uvek znali da nekako vara"...

Košutnjak je bio poprište prvih faza priprema za takmičenje u Monte Karlu, a ostaje da se vidi da li će Novak kompletne pripreme za masters u Rimu odraditi u Beogradu ili će otputovati negde drugde. Masters u Rimu je na programu od 8. do 19. maja, a prošle sezone je Novak poražen u četvrtfinalu od strane Holgera Runea.

Podsetimo, Đoković je u međuvremenu peti put za redom osvojio Laureus nagradu za najboljeg sportistu sveta. Ovim uspehom, Novak se izjednačio sa Rodžerom Federerom na večnoj listi dobitnika tog priznanja, dok četiri ovakve nagrade ima Jusein Bolt. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

25.04.2024 00:19

Sila sa Balkana Ziv i zdrav nam bio