IZBACIO ĐOKOVIĆA, PA POSTAO NAJBOLJI! Rud PRETEKAO Sinera, nema USPEŠNIJEG!

Autor:

Sport

19.04.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnu godinu ima Norvežanin za sada.

IZBACIO ĐOKOVIĆA, PA POSTAO NAJBOLJI! Rud PRETEKAO Sinera, nema USPEŠNIJEG!

Foto: BBC

Norveški teniser, Kasper Rud, nastavlja sa impresivnim nastupima na teniskim turnirima. Nakon što je nedavno stigao do finala mastersa u Monte Karlu pobedivši Novaka Đokovića, sada se takmiči na turniru iz kategorije 500 u Barseloni gde je stigao do četvrtfinala. Njegov naredni protivnik biće Mateo Arnaldi.

Rud je demonstrirao svoju izvanrednu formu pobedivši u prva dva meča u Kataloniji, nadjačavši Milera i Tompsona. Trijumf nad australijskim teniserom bio je njegov 26. u ovoj sezoni, čime je prestigao fantastičnog Janika Sinera, koji je do sada zabeležio 25 pobeda i dva poraza, čineći ga jednim od najboljih tenisera u 2024. godini.

Italijan, koji je gledajući trofeje ubedljivo najbolji teniser ove godine, odlučio je da preskoči turnir u Barseloni. Nakon pobede nad Runeom u Monte Karlu, Siner je poražen u polufinalu od Stefanosa Cicipasa. Ove sezone, Janik je ostvario značajne uspehe osvojivši Australijan open, turnir u Roterdamu i masters u Majamiju. Svoj jedini poraz osim onog u Monte Karlu, doživeo je u polufinalu mastersa u Indijan Velsu od Karlosa Alkaraza.


Kasper Rud je, zahvaljujući svojoj izvanrednoj posvećenosti i talentu, uspeo da postane teniser sa najviše pobeda u 2024. godini do ovog trenutka. Njegov naporan rad i impresivni rezultati na terenu čine ga jednim od najzanimljivijih tenisera ove sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading