ĐOKOVIĆEVA ERA NIJE NI BLIZU KRAJA! ŠAMPIONKA VIMBLDONA ZAGRMELA: Jedno vam GARANTUJEM!

Autor:

Sport

29.01.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovaj poraz je za mene samo incident"

ĐOKOVIĆEVA ERA NIJE NI BLIZU KRAJA! ŠAMPIONKA VIMBLDONA ZAGRMELA: Jedno vam GARANTUJEM!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je poražen od Janika Sinera u polufinalu Australijan opena, pa tako nije dobio priliku da se bori za zlato u Melburnu i postane još veći kralj prvog Grend slema u godini.

Mnogi su nakon tog poraza odmah krenuli sa izjavama kao što su "Njegova era je gotova", "Mator je", "Nema od njega više ništa" i slično, ali tako nije mislila i bivša šampionka Vimbldona, Marion Bartoli koja je stala u njegovu odbranu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marion Bartoli

- On je igrač koji je u Australiju stigao umoran i istrošen posle 2023. koja je bila izuzetna za njega. Sad znamo da ima četiri ključne tačke u sezoni, tri preostala slema i Olimpijske igre. Otuda će uzeti odmor i napuniti baterije uz porodicu i onda će se pripremati za Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, što će biti veoma zahtevan period, jer se podloge menjaju dva puta, a on mora da bude spreman za to - kaže Marion.

Taj poraz od Sinera, treći u poslednja četiri meča sa Italijanom, zabrinuo je njegove navijače.

Bartoli kaže da je to bio samo jedan loš dan.

- Uprkos tome što mlada generacija pritiska, što je očigledno, ovaj poraz je za mene samo incident. Ne možemo da kažemo da je ovo kraj ere Đokovića, prerano je pričati tako nešto. Možda nije ostvario cilj na Australijan openu, ali neće propustiti sezonu, to vam garantujem - zaključila je Bartoli.

Podsetimo, na najnovijoj ATP listi, Đoković vodi sa 9.855 bodova, a prati ga Alkaraz koji je sakupio 9.255. Treći reket sveta je finalista Australijan opena Danil Medvedev sa 8.765 poena, a šampion iz Melburna Janik Siner je četvrti sa 8.310.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading