NIŠTA DO SADA NISAM NAUČIO, MOŽDA ME NOVAK NAUČI: Rubljov već prežalio sebe pred duel sa Đokovićem

Autor:

Sport

04.11.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri puta kada me je pobedio bilo je gotovo 10:0 u setovima, bio je Rus surov prema sebi analizirajući duele sa našim asom.

NIŠTA DO SADA NISAM NAUČIO, MOŽDA ME NOVAK NAUČI: Rubljov već prežalio sebe pred duel sa Đokovićem

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Novak Đoković igraće danas popodne u polufinalu mastersa u Parizu protiv Andreja Rubljova, starog poznanika kojeg je pobedio u četiri od pet međusobnih duela. Taj jedan poraz Rus je Sibinu naneo usred Beograda u finalu Serbia opena prošle godine, a onda je platio ceh na Završnom mastersu i ovogodišnjim Australijan openu i Vimbldonu i kada mu je Nole ukupno prepustio samo nekoliko gemova. Imajući to u vidu, ne čudi da je Rubljov bio veoma pesimističan pred današnji duel.

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Rubljov

- Šta sam naučio iz prethodnih duela sa Novakom? Nisam ništa naučio. Četiri puta kada me je pobedio bilo je gotovo 10:0 u setovima. Ništa nisam naučio, videćemo, možda nešto naučim - rekao je Rubljov kroz osmeh.

On se osvrnuo i na raspored koji više ide Đokoviću na ruku. Naime, tek kada je naš as završio svoj dugi meč protiv Holgera Runea Rus je izašao na teren i igrao protiv De Minara u tri seta pa su meč u Bersiju završili daleko iza ponoći.

- Morao sam da večeram, istuširam se. Spavanje, u četiri, pet ujutro. Ludilo. Sjajan raspored, hvala vam. I ja sam u Savetu ATP, zajedno smo u ovome - sarkastičan je bio Andrej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading