ĐOKOVIĆ PREGAZIO ŠVAJCARCA, PA PORUČIO: Mi smo dva starca!

Autor:

Sport

07.07.2023

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser plasirao se u osminu finala Vimlbdona.

ĐOKOVIĆ PREGAZIO ŠVAJCARCA, PA PORUČIO: Mi smo dva starca!

Foto: Tanjug/AP

Ekspresnom igrom i u tri seta je Novak Đoković savladao Stana Vavrinku i sprečio da se njihov meč preseli u naredni dan.

Veliko zadovoljstvo viđeno je na licu srpskog asa, koji je u teniskom klasiku pokazao svu svoju moć i pregazio Švajcarca.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Pre svega izvanredno je što Sten radi u njegovim godinama, posle nekoliko operacija. Mi smo dva starca koji igramo protiv mladića, to treba da se zna. Neverovatno i ispirativno kao i Endi, on je bio primoran da padne u renkingu prethodnih godina, imali smo neverovatne bitke prethodnih godina, poštujem ga, sjajan momak i želim mu sve najbolje u nastavku sezone- rekao je Novak posle meča.

Foto: Tanjug/AP

 

Nije Novak razmišljao o tome da će meč morati da se nastavlja u subotu.

- On je bio na dva poena od produžetka u naredni dan. Izašli smo na teren Neko od nas je morao da pobedi sa 3:0, kasnije je on podigao nivo igre - istakao je Novak.

Osvrnuo se i na narednog rivala:

- Dok sam na terenu brojevi mi ništa ne znače, samo želim da se fokusiram na pažnju i da se što bolje oporavim. Uvek mogu bolje, znam da imam još brzina u meni, tako da ću igrati sve bolje, mečevi će biti sve teži. Igram protiv Hurkača, čovek koji ima neverovatan servis, jako težak protivnik - dodao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading