NEĆEŠ PROĆI! Đoković izveo MAGIČAN poen na mreži! Vavrinka ostao u neverici! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.07.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Magija najboljeg srpskog tenisera.

NEĆEŠ PROĆI! Đoković izveo MAGIČAN poen na mreži! Vavrinka ostao u neverici! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Novak Đoković je na najboljem putu da se plasira u narednu rundu Vimbldona, pošto vodi protiv Švajcarca Stana Vavrinke sa 2:0 u setovima.

Fenomenalno je Nole odigrao drugi set u kome je počistio Švajcarca sa 6:1, a njegovu moć na terenu osetio je Vavrinka shvativši da ne može da osvoji poen i onda kada izgleda da ga Srbin pokloni rivalu.

Takva situacija desila se u petom gemu drugog seta, pri vođstvu Đokovića od 4:0.

Izašao je srpski teniser na mrežu, ali je loše odigrao i dao loptu na tacni švajcarskog tenisera, ali onda je nastala magija.

Pokušavao je Vavrinka da osvoji, naizgled, "poklonjeni poen", nije uspevao da prođe najboljeg tenisera u istoriji na mreži, pa čak ni kada je odigrao lopticu direktno u telo Novaku. Sjajna reakcija Srbina, ostavila je Stana u neverici.

Usledili su brojni komentari na društvenim mrežama o fascincantnoj igri Đokovića, u trenucima kada je sve izgubljeno.

Pojedini fanovi Novaka na društvenim mrežama su taj trenutak opisali uz pomoć snimka iz filma Gospodar prstenova kada Gandald izgovara Balrogu: "Nećeš proći".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading