ĐOKOVIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Pojavio se SNIMAK - evo na koji način je Novak napisao MOĆNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći teniser sveta je rizikovao suspenziju.

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO SRBIJU: Pojavio se SNIMAK - evo na koji način je Novak napisao MOĆNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Srpski teniser Novak Đoković je obezbedio plasman u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je na otvaranju drugog grend slema u sezoni savladao Aleksandra Kovačevića sa 3:0.

Ipak, duel nije obeležila samo Novakova sjajna igra, već i ono što je usledilo nakon poslednjeg poena. Naime, Novak je na kameri, nakon trijumfa, napisao: "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju", što je izazvalo pravi potres u javnosti.

Naravno, većina je podržala Novaka, ali je srpski igrač morao i da se suoči sa brojnim napadima, poput onog od strane francuske ministarke, ali i od predstavnika tzv. države Kosovo.

Sada je izašao snimak situcije u kojoj je Novak napisao spornu poruku, a ono što jasno može da se primeti jeste Đokovićev osmeh dok je ispisivao svoj stav na kameri.

Sve to možete videti od 01.10 na snimku koji je emitovan na australijskoj televiziji:

Podsetimo, Đoković igra večeras meč drugog kola na Rolan Garosu, a njegov rival će biti Mađar Marton Fucovič. Ovaj duel počinje u 20 časova i 15 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading