NAJVEĆE PSOVKE I PROSTAKLUCI U ISTORIJI TENISA! Još se pamti Novakovo "Sad ćete da mi ližete..." i SREDNJI prst za Srbina! Njih dvojica ne mogu da se SMISLE! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.05.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji detalj sa Mastersa iz Rima, kada je Britanac Nori namerno pogodio Novaka Đokovića, naveo nas je da prečešljamo tenisku istoriju o prostaklucima i psovanjima aktera.

NAJVEĆE PSOVKE I PROSTAKLUCI U ISTORIJI TENISA! Još se pamti Novakovo "Sad ćete da mi ližete..." i SREDNJI prst za Srbina! Njih dvojica ne mogu da se SMISLE! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/TennisTV

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta se pobedom od 2:0 plasirao u četvrtfinale Mastersa u italijanskoj prestonici, ali Noriju nije zaboravio sraman gest koji je napravio tokom meča.

Britanac je prilikom smečovanja pogodio u nogu Novak Đokovića, sa željom da ga povredi, što je srpski as ispratio samo mrkim pogledom. Mnogi bi u toj situaiciji žustrije reagovali, čak i krenuli u fizički obračun, međutim, Nole je sačuvao pribranost, a posle meča odgovorio Kameronu Noriju

Đoković je na mreži, podsetimo, pružio ruku britanskom teniseru, ne želeži da ga ni pogleda, a ni aplauz da mu da prilikom odlaska Norija u svlačionicu, iako je to uvek činio rivalima koje porazi.

Neki su, pak, očekivali da Novak kod spornog momenta uzvrati žestokim psovskima, što je ranije umeo da uradi, čisto da "počasti" protivnika ili publiku, kao što je to ranijih godina umeo da učini.

Setimo se, Nole, za razliku od današnjeg meča, pre 10 godina na Mastersu u Madridu nije uspeo da se kontroliše.

Tog maja 2013. godine, ogroman deo publike navijao je za Bugarina Grigora Dimitrova, koga je gle čuda, Đoković izbacio u Rimu pre Britanca, ali se tada ružnim ponašanjem publika ogrešila o Novaka kada mu je zviždala i tokom servisa Srbina, iako je sudija konstantno pozivao da se smire.

Posle osvojenog drugog seta, Nole je sočno opsovao publiku, međutim, i pored toga morao je da čestita Bugarinu koji je slavio sa 2:1, u svojoj jedinoj pobedi nad prvim reketom sveta.

- Sad ćete da mi ližete ku*ac - okrenuo se Đoković i uzviknuo tada navijačima.

Nije Nole jedini koji je koristio ružne reči. Setimo se da je Rus Aleksander Bublik, koji nastupa za Kazahstan, priredio šou na ATP turniru u Štutgartu kada je prošle godine u junu poražen od Britanca Endija Mareja sa 0:2 (po setovima 3:6, 6:7).

Revolitran situacijom koja se odvijala na terenu, Bublik je na ruskom "ispalio" sramne reči ne samo o turniru, već i o članovima Endijeve porodice, zaključno sa njegovom majkom Džudi.

- Hoće li da pogreši, ne mogu ovo da podnesem, je**o ga pas. Umoran sam od ovog j**enog terena, je**m ti ku**u majku. Umoran sam od ove je*ene situacije. Nema grešaka kod njega. Kad ne greši, idi kući i je*i mu majku - nije mogao da se suzdrži Bublik prilikom istorijskih psovki na ATP turnirima.

Nekada je velika mržnja i rivalstvo vladalo između Bjerna Borga i Džona Mekinroa, ali su po ovom prvom na najboljem putu da ih nadmaše Stefanos Cicipas i Danil Medvedev.

Koliko je dubok prezir među njima, najbolje se videlo na tekućem mastersu u Rimu kada su se slučajno sreli na mostu u sklopu teniskog kompleksa. Njihov susret okončan je pošto su prošli jedan pored drugog kao da se nikada nisu videli!

Njihovo poznanstvo datira još iz dečačkih dana, jer je Cicipasova majka poreklom Ruskinja, pa ih je isti jezik i približio. Sve do 2018. godine i mastersa u Majamiju. 

Grk je savladao Rusa rezultatom 2:1, da bi se posle meča obratio Medvedevu sledećim rečima:

- Ruska pi*ko! - viknuo je tada Cicipas.

Danil mu je odmah odgovorio na ovaj način:

- Začepi ta us*ana usta - nije ostao dužan Medvedev, zbog čega je morao da se umeša i sudija iz stolice i smiri nastalu situaciju.

Mnogi se još sećaju četvrtfinala Dejvis kupa 2012. godine kada su se sastali Srbija i Češka, a taj okršaj protekao je u senci ispada Radeka Štepaneka.

Nekada najveći zavodnik "belog sporta", proveo je na terenu protiv "Tipse" više od pet sati, ali je na kraju izgubio rezultatom 2:3.

Štepanek je tada, podsetimo, čestitao Janku i na mreži mu pokazao srednji prst!

Temperamentni Nik Kirjos je više ostao upamćen po ludorijama na terenima, nego rezultatima. Tako je Australijanac u epicentar stigao tokom polufinala turnira u Kvinsu.

Veliki prijatelj Novaka Đokovića je tom prilikom signalizirao masturbiranje sa flašicom vode, ali ga je ovaj gest skupo koštao, pošto je morao da plati 15.000 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading