NOVAK POBESNEO KAO NIKAD PRE! Bujica PSOVKI Đokovića je mnogima PROMAKLA! Šta je ovo, je*eš mi... (VIDEO)

Autor:

Sport

12.04.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Monte Karlu, gde će igrati protiv Italijana Lorenca Muzetija.

NOVAK POBESNEO KAO NIKAD PRE! Bujica PSOVKI Đokovića je mnogima PROMAKLA! Šta je ovo, je*eš mi... (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Prema očekivanju Nole je savladao malo poznatog Rusa Ivana Guhova, ali je u prvom setu morao da se pomuči i dobije ga kroz taj-brejk.

Već u narednom, razlika u klasi je došla na videlo, pa se srpski as sa ubedljivih 6:2 plasirao među 16 najboljih na turniru iz serije 1.000, koji se igra u Kneževini.

Veoma besan bio je Đoković tokom prvog seta, zbog načina na koji ga je odradio, da bi u jednom trenutku isplivao bes iz njega.

TV kamere su "uhvatile" prvog reketa ATP liste kako sočno psuje, na maternjem jeziku, pa je u besu ispalio rafal sa nekoliko ružnih reči:

- Šta je ovo? Svi protiv mene proigraju. J....š mi mater, ovo nema nigde - rekao je Novak Đoković, što mnogi gledaoci kraj malih ekrana nisu uspeli da isprate.

Meč trećeg kola Nole igra u četvrtak protiv Lorenca Muzetija iz Italije, koji je na izuzetno surov način eliminisao sunarodnika Luku Narda, bez izgubljenog gema (6:0, 6:0).

U dosadašnjim karijerama, Đoković i Muzeti su se sastajali tri puta i srpski teniser je ostvario maksimalan učinak.

Lorenco je u prvom duelu morao da preda u petom setu zbog povrede na Rolan Garosu, iako je vodio sa 2:0 u setovima (6:7, 6:7, 6:1, 6:0, 4:0).

Naredni meč imali su u Dubaiju, kada je Srbin ponovo slavio, sada sa 2:0 (6:3, 6:3), dok je Nole sa Muzetijem najlakše izašao na kraj prošle godine na Mastersu u Parizu i trijumfom od 6:0, 6:3 prošao u finale, gde ga je kasnije zaustavio Danac Holger Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading