ĐOKOVIĆ SAZNAO IME SLEDEĆEG RIVALA: Italijan u nestvarnoj seriji - ovo teniski svet dugo NIJE VIDEO!

Autor:

Sport

12.04.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva krompira je svom protivniku "udelio" 16. nosilac turnira.

ĐOKOVIĆ SAZNAO IME SLEDEĆEG RIVALA: Italijan u nestvarnoj seriji - ovo teniski svet dugo NIJE VIDEO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Mastersu u Monte Karlu

Srpski teniser Novak Đoković je saznao ime svog rivala u osmini finala Mastersa u Monte Karlu, a to će biti Italijan Lorenco Museti.

Naime, Museti je u meču drugog kola u Kneževini demolirao svog zemljaka Luku Narda i savladao ga je sa neverovatnih 6:0, 6:0, u meču koji je trajao svega 50 minuta.

Od prvog gema je 21. teniser sveta zagospodradio terenom u Monte Karlu, pošto je već u prvom gemu stigao do brejka. Imao je Nardi u narednom gemu šansu za ribrejk, ali ju je prokockao, i to je bilo sve što smo od njega videli u današnjem meču. Museti je uspeo da osvoji svih 12 gemova i tako izbori duel sa prvim teniserom sveta u osmini finala.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Lorenco Museti

Đoković i Museti su se do sada tri puta sastali u karijeri, a srpski teniser je ostvario sve tri pobede. Ipak, svi se dobro sećaju njihovog duela u osmini finala Rolan Garosa 2021. godine, kada je Italijan poveo 2:0  u setovima. Ipak, Novak je uspeo da pronađe snagu i da napravi veliki preokret, a na kraju mu je rival predao meč, pri rezultatu 4:0 u petom setu.

Podsetimo, Novak je u prvom kolu, uz malo muke, savladao Ivana Gahova sa 2:0 (7:6, 6:2), dok je sa druge strane Museti savladao Miomira Kecmanovića, takođe sa 2:0 (7:6, 6:0), pa se trenutno nalazi u nizu od neverovatnih 19 osvojenih gemova u nizu na Mastersu u Monte Karlu, što je uspeh kojim malo ko može da se pohvali

Meč osmine finala će biti odigran u sredu, a tačno vreme i dalje nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading