ĐOKOVIĆ OTKRIO PLANOVE! Ovo su Novakovi SLEDEĆI CILJEVI!

Autor:

Sport

21.03.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u razgovoru za CNN objavio je planove za budućnost.

ĐOKOVIĆ OTKRIO PLANOVE! Ovo su Novakovi SLEDEĆI CILJEVI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole je tokom intervjua istakao mu je krivo što nije učestvovao u Indijan Velsu i na predstojećem mastersu u Majamiju, ali da ne žali zbog donešenih odluka.

Istovremeno je naglasio da ga ne uznemiravaju komentari i negativne priče o njemu.

- Ne. Naprotiv. Imam entuzijazam i motivisan sam više nego ikada, za sport, porodicu, moju fondaciju, svime čime se bavim. Ne želim da žalim ni za čim i mislim o negativnim stvarima u životu, jer će ih biti više. To je normalno, to je život. Tokom odrastanja, i ćživota u ratom zahvaćenoj zemlji, naučio sam kako da ostaneš jak. Ditnitet i inteegritet i moja prava su iznad svega - rekao je Đoković.

Otkrio je potom Novak sledeće ciljevi do kraja sezone.

- Počinje sezona šljake. Odrastao sam na toj podlozi. Rolan Garos, Vimbldon, US Open, to su najveći ciljevi ove godine. Nadal je tu, kralj šljake, on je tu favorit broj jedan, a tu je i Alkaras.

Foto: Tanjug/AP

 

Usledilo je pitanje novinara da prokometariše odnos koji ima sa Amerikankom Serenom Vilijams.

- Nemamo mnogo vremena da pričamo koliko je dobra. Neverovatna je, prvo kao osoba. Imam sreću da poznajem serenu privatno. Imamo i nekoliko zajedničkih inicijativa van terena. jako sam srećan da je vidim kako se ostvaruje kao majka. Pričamo o reoditlejstvu, sportu, zdravlju. Zanima je kako da ode na sledeći nivo. Mada, ne razumem šta ima još da unapredi. Ono je godinama ikona našeg sporta - istakao je Novak Đoković.

Najbolji srpski teniser je ovom prilikom pričao i o rivalitetu sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading