DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO: Australijanci su najpravedniji na svetu!

Autor:

Sport

16.02.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bila je ovo posebno emotivna godina za Novaka. Mogao sam da vidim napetost na njegovom licu kada sam ga ugledao prvi put."

DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO: Australijanci su najpravedniji na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Direktor Australijan opena Kreg Tajli osvrnuo se na nedavno završeni prvi Grend slem u sezoni koji je osvojio Novak Đoković.

Republika

Foto: Profimedia

Kreg Tajli

- Bila je ovo posebno emotivna godina za Novaka. Mogao sam da vidim napetost na njegovom licu kada sam ga ugledao prvi put. Sreli smo se nekoliko puta prošle godine i znao sam da se oseća nervozno zbog povratka u Australiju. Bio je nervozan kada je prvi put stigao i odleteo odmah za Adelejd. Bilo je mnogo pritiska i priče oko njega kada je došao, potencijalnih zvižduka - rekao je Tajli u "AO podkastu".

Novak Đoković je bio lepo dočekan u Australiji.

- Morate odati priznanje australijskoj javnosti koja uživa u sportu. Najpravedniji smo na svetu. Kada posmatramo veličinu, poštujemo i navijamo u skladu sa tim. Upravo se to dogodilo i on (Novak) je zaista bio dobrodošao - dodao je Tajli.

Prošle godine je prošao kroz težak period iz više razičitih razloga, vođen sopstvenim izborom. Ali, došao je u Adelejd, Južnu Australiju, priređena mu je veličastvena dobrodošlica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading