ON I NJEGOV TRENER SU ISPALI GLUPI: Ivanišević BEZ DLAKE NA JEZIKU posle titule u Melburnu!

Autor:

Sport

30.01.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novaka Đokovića je otkrio šta se sve događalo iza kulisa u Melburnu.

ON I NJEGOV TRENER SU ISPALI GLUPI: Ivanišević BEZ DLAKE NA JEZIKU posle titule u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u svom boksu

Srpski teniser Novak Đoković je osvojio svoju 22. grend slem titulu, desetu u Melburnu, nakon što je u finalu Australijan opena savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:0.

Jedan od najzaslužnijih za ovu titulu je svakako i Goran Ivanišević, trener srpskog tenisera, koji je sa medijima podelio kako je izgledao jedan Novakov dan u kom ne igra meč.

- Izgledao je kao kada predsednik dođe u posetu nekoj zemlji, pa dobije raspored od 37.000 sastanaka. Tako i on ima 37.000 terapija. Sve te emocije su izašle od terapija, bolova. Čovek je proveo više u autu ove godine nego svih ovih 15 godina koliko je igrao u Australiji. Neviđen medicinski tim. Sve je napravio, i doktorka Marijana je iz Beograda došla. Viza, letovi... Da nisam tu, i ne vidim, mislio bih: 'Ma daj, pričaj ti to nekom drugom'. I onda moraš igrati. Nije to samo na dan odmora, već i na dan meča. Boli te, mrtav si... Zato je sve to zajedno posebno. Njegova najveća pobeda do sad - rekao je Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je od danas ponovo prvi igrač na svetu

Hrvat je otkrio i kada je bilo najteže tokom turnira, odnosno kog rivala se najviše plašio na Novakovom putu.

 - Najviše me je plašio Dimitrov. Prva dva kola smo računali, 'ajde... Dimitrov je tu napravio grešku, igrao je pogrešno i on i njegov trener su napravili glupu taktiku. Nije odigrao ni 2-3 drop-šota, ja bih mu igrao 300. Brat Bugarin je pomogao. On je jako nezgodan igrač. I kad si zdrav je nezgodan. Njega sam se najviše bojao. Posle je sve išlo lagano i igra je bila zastrašujuće dobra -  priznao je Ivanišević.

Podsetimo, Ivanišević je Novakov trener od 2019. godine, a do sada su njih dvojica zajedno osvojili sedam grend slem titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading