NOVAKOVA POSEBNA TRENERKA U PRODAJI! Samo srećnici će moći da je kupe, broj je OGRANIČEN, poznata i CENA!

Autor:

Sport

30.01.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakost se odlučio na zaista fenomenalan potez.

NOVAKOVA POSEBNA TRENERKA U PRODAJI! Samo srećnici će moći da je kupe, broj je OGRANIČEN, poznata i CENA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković odigrao je fenomenalan turnir u Melburnu, pa je pobedom protiv Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6) stigao do desetog trofeja na Australijan openu.

Na ovaj način Nole je uspeo da stigne do 22. grend slem pehara, a svima je privukla pažnju trenerka u kojoj se pojavio na dodeli pehara.

Naime, Đoković je nosio trenerku kompanije Lakost a na njoj se nalazio broj 22, sve zbog tog 22. grend slem trofeja kojim se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kompanija Lakost, odlučila je da u to ime napravi ograničenu seriju trenerki identičnih onoj koju je Novak nosio posle finala Australijan opena. 

Kao proslavu 22. grend slem titule pustili smo u prodaju posebnu trenerku, tačnije 22 trenerke. Na našem sajtu je 11 trenerki, 10 je u našoj areni u Parizu, a jednu možete da dobijete u našoj 'Diskord' nagradnoj igri - poručili su iz Lakosta.

 

 

O detalju sa proslave je pričao i Noak posle meča.

- Ne znam ništa o ovoj trenerci, imao sam drugu za ovu ceremoniju, onda mi je tim dao ovu, ne znam kada su sve pripremili - ispričao je Đoković.

Što se cene tiče, na zvaničnom sajtu ove kompanije trenerka može da se kupi za 220 funti, odnosno oko 250 evra.

Zaista, mali broj srećnika moći će da ima čast i privilegiju da nosi trenerku identičnu onoj u kojoj se Đoković upisao u istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading