OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ: Pomenula Boga i EMOTIVNO proslavila Novakovu pobedu! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga najboljeg srpskog tenisera nije puno rekla, ali je bila više nego konkretna.

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ: Pomenula Boga i EMOTIVNO proslavila Novakovu pobedu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković pokorio je Australiju.

Najbolji srpski teniser savladao je Stefanosa Cicipasa u finalu Australijan opena sa 3:0 (6:3, 7:6, 7:6) i na taj način stigao do desete titule u Melburnu, kao i 22. grend slem trofeja i na taj način se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Vratiće se u ponedeljak Novak na prvo mesto ATP liste, a veoma emotivno proslavio je ovu titulu. Osim njega, emotivni su bili i članovi tima i porodica, a oglasila se i supruga Jelena.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila video sa finalnog meča uz komentar:

- Bože, hvala ti!

Republika

Foto: printscreen/instagram

Poruka Jelene Đoković posle Novakove pobede

 

Podsetimo, otac Srđan imao je burnu proslavu, a svoje utiske izneo je i Goran Ivanišević koji je istakao:

Neverovatan uspeh. Još sam u šoku! Nema kraja njegovom ludilu, na pozitivan način. Ne mogu da to opišem rečima - rekao je Ivanišević, pa nastavio:

- Emotivno je bilo, kao što sam rekao i ranije, kako je osvojio, kako je igrao danas, on je osvojio 10 titula. Ovo je kao rukometna utakmica, Španija protiv Srbije trenutno je 22:22.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Bilo je zanimljivo i na konferenciji za medije gde je Đoković, između ostalog, rekao sledeće:

- Dođi u Australiju, biće sve ok! Ha-ha-ha... Kako sam prošle godine napustio zemlju, nije bilo dobro. Sve u životu prolazi, iz toga izvučeš neke pouke i iz svakog iskustva izađeš jači i motivisaniji. Nije kliše, čovek jednostavno u ovakvim situacijama mora sebe da istreira. Potpuna posvećenost onome što moraš da uradiš. Ti kreiraš svoju sudbinu i svoju realnost. Trudio sam se da budem u svom filmu i u svom svetu. Nije prijatno, čovek sam od krvi i mesa, takve stvari me dotaknu. Posebno kad mi na taj način diraju oca, potpuno nezasluženo. to je bilo naslanjanje na nešto od pre, da je neko drugi u pitanju prošlo bi za dva-tri sata. Dodeljeno mi je to kao životno iskustvo, ali mi je i neophodno jer sam to ja. Takve situacije mi dozvoljavaju da iz sebe izvučem maksimum. Isprovociraju me, iz inata odigram kako treba - istakao je Đoković, a kompletnu konferenciju možete pronaći OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading