OGLASIO SE ĐOKOVIĆ PRED PUT U AUSTRALIJU: Novakove reči koje ohrabruju!

Autor:

Sport

24.12.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak Australijan opena je sve bliži.

OGLASIO SE ĐOKOVIĆ PRED PUT U AUSTRALIJU: Novakove reči koje ohrabruju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, proslavljeni srpski teniser, trenutno se nalazi u Dubaiju, gde je završio nastup na egzibicionom turniru Svetske teniske lige.

Posle poraza od zvereva i pobede nad Sebastijanom Ofnerom, srpski teniser je okončao 2022. godinu, a sada ga čeka selidba u Australjiu, gde će prvo nastupiti na turniru u Adelejdu, a zatim i na Australijan openu.

Posle meča sa austrijskim igračem, oglasio se i Novak i saopštio šta očekuje od sebe u Australiji.

- Uvek tražim najbolje od sebe, pa ćemo videti. Tokom godina zaista sam imao sreće da počnem veoma dobro u Australiji, volim da igram tamo - kaže Novak.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na turniru u Dubaiju

Uz sve što je tamo doživeo početkom godine, motova mu neće nedostajati.

- Posle svega što se desilo ranije ove godine, nadam se da će me tamo prihvatiti i da će mi to pomoći da igram dobar tenis - dodao je Đoković.

I dok je Federer već u penziji, a Nadal ima sve više problema sa povredama, Novak nije zabrinut za dužinu svoje karijere.

- Voleo bih da igram što je duže moguće. Nema zaista neku brojku u glavi. Stvari idu za mene u željenom smeru, ne mogu da se požalim. Sve dok igram na ovom nivou, dok nosim u sebi tu vatru, nastaviću - obećao je Đoković.

Turnir u Adelejdu počinje 2. januara, a nakon toga sledi Austrlaijan open, koji počinje 16. januara, na kom će Novak juriti svoju jubilarnu desetu titulu u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
vier-vier

27.12.2022 13:14

samo napred hrabre i uporne i bog voli iiiiiiddddddeeeemmmmoooooo