TEŠKA PRIČA: Bolje da nisam ni došao u Pariz! Nije mu lako nakon ovoga!

Autor:

Sport

26.05.2022

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio je dušu!

TEŠKA PRIČA: Bolje da nisam ni došao u Pariz! Nije mu lako nakon ovoga!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Posle poraza od Danila Medvedeva 6:3, 6:4, 6:3 u drugom kolu Rolan Garosa, Laslo Đere je istakao da je zadovoljan partijom u Parizu.

Već neko vreme se Đere muči sa povredom, a sada je vreme i da je u potpunosti zaleči:

- Imam manju rupturu u aduktoru, razmišljao sam da li uopšte da dođem. Posle dva seta, ne pamtim da sam bio gore fizički. Nije se odmah protumačila tako povreda, prvo su mislili da je kost upaljena. I jeste, ali zbog rupture. Da mi je neko rekao pre osam dana da ću stići do drugog kola i da odigram meč od početka do kraja, bio bih srećan. Sama povreda je počela da mi smeta tek u trećrm setu, ali nisam mnogo trenirao i verovatno sam se zato tako osećao u trećem setu, što nije uobičajeno za mene- rekao je Đere, a prenosi "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Laslo Đere

 

- On je igrao dosta dobro, čini mi se, možda nisam to očekivao. Nisam igrao na svom najvišem nivou, pravio sam greške u bitnim trenucima, i kada sam imao prilike da presudim poen.

Na pitanje koji su sada planovi, Đere je odgovorio:

- Sada sledi pauza, doktori procenjuju sedam do deset dana, najviše dve nedelje. Verujem da ću da se oporavim do Vimbldona, možda počnem već da radim kondiciju posle nekoliko dana ako budem mogao. Prijavio sam i Hale i Majorku, verujem da ću biti spreman za Majorku sigurno- istakao je srpski teniser.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading