DATO MU JE PREVIŠE PROSTORA ZA ANTIVAKS PORUKE: Novakov intervju doveo do RASKOLA u BBC-ju!

Autor:

Sport

22.02.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura nakon intervjua Novaka Đokovića za BBC se ne stišava!

DATO MU JE PREVIŠE PROSTORA ZA ANTIVAKS PORUKE: Novakov intervju doveo do RASKOLA u BBC-ju!

Foto: Printscreen/Twitter

"Dejli Mejl" i "Tajms" pišu da je Đokovićev intervju doveo do raskola u toj kompaniji.

Zaposleni su se podelili u dve grupe, a oni koji ne podržavaju taj čin kompanije smatraju da je Đokoviću data prevelika platforma za širenje antivaks poruka.

Oni takođe kritikuju Amola Radžana, novinara koji je razgovarao sa Novakom, da ga nije dovoljno pritisnuo u vezi sa svojim uverenjima i smatraju da su njih dvojica očigledno prijatelji.

Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo. Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće. Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa - izjavio je Novak Đoković tokom intervjua za BBC.

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Novaka nakon prve pobede u sezoni

Navodno su se i brojni gledaoci žalili na prostor koji je dat Novaku, ali šefovi su mišljenja da je intervju ipak bio "od pravog značaja i interesa za publiku BBC-ja."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading