OTKRIVENO! Ovaj KOKTEL je uzeo Nadal i tako pokorio Australiju!

Autor:

Sport

07.02.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugledni španski doktor Anhel Martin, jedan je od najzaslužnijih za šampionski razvoje karijere Rafaela Nadala, rekoredra po broju osvojeih Gren slem trofeja - ukupno 21.

OTKRIVENO! Ovaj KOKTEL je uzeo Nadal i tako pokorio Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Upravo je Anhel Martin u tekstu za Marku pokušao da objasni tajnu uspeha:

- Rafael je u svoju fizičku i mentalnu snagu dodao i savršen tim: Mark, Sebastijan, Karlos, Rafael, Kosta, Benito i Toni. Sve ovo formira neobični koktel i formulu koja ne može da podbaci. To osigurava te male detalje koji prave razliku između poraza i pobede koja će uvek pasti na njegovu stranu - kaže Martin.

Potom je dodatno nahvalio španskog tenisera.

- Rafa je istinski šampion čije je ime već zlatnim slovima ispisano u istoriji tenisa i sporta u celini. Ali takođe, ima i jednostavnost koja ga čini sjajnim. On nije samo elitni sportista. Rafa je čovek. On je sjajan na svaki način. Njegov plamen se nikada neće ugasiti - zaključio je Anhel Martin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
gege

08.02.2022 04:03

ahahaha eto sale, eto posalice.... bolje nek prizna koju hemiju je koristio.... covek isao sa stakama pa onda osvojio najjaci turnir na BETONU.... ma ajte molim vas...

Lala

08.02.2022 13:22

@gege - Covek bio polumrtav , dva seta i popio carobni napitak , odmah ga , cudno krenulo ! 🤣🤣🤣