RASKOMADALA MUŠKA SRCA U PARAMPARČAD! Udala se Dileta Leota!

Autor:

Sport

22.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzgodnija italijanska voditeljka izgovorila sudbonosno "da".

RASKOMADALA MUŠKA SRCA U PARAMPARČAD! Udala se Dileta Leota!

Foto: Printscreen

Dileta Leota

Prelepa italijanska voditeljka Dileta Leota stala je na "ludi kamen" i udala se za svog izabranika, golmana Lorisa Karijusa. Veselje je upriličeno za oko 150 zvanica, a napravljeno u luksuznom hotelu na malenom ostrvu Vulkano, u blizini Sicilije.

Srećni par je već neko vreme u vezi, a prošle godine su dobili i ćerkicu Ariju. Kako je otkrila u jednom od ranijih intervjua, plan im je bio da vanbračnu zajednicu pretvore u bračnu, samo je trebalo da usklade obaveze i utanače vreme za veselje.

Očigledno je postojalo pravilo o oblačenju, pošto su svi gosti bili u belom. Mlada je blistala u kratkoj haljini, koja je pozadi imala dugačak deo. Sudeći po snimcima, upriličeno je romantično venčanje na terasi sa pogledom na more, ali i luda žurka do kasno u noć. 

Foto: Printscreen

 

Nedavno je pričala o planovima za venčanje i rekla je da joj sve to izaziva stres i da je zbog toga želela što jednostavniju svadbu.

Foto: Printscreen

 

- Za južnjačko venčanje nije uobičajno da bude ovoliko zvanica, obično ih je mnogo više. Ipak, meni se sve to činilo kao mnogo naporno i želela sam da budu samo najbliži prijatelji i porodica. Probala sam nekih 30 haljina. I tu sam pomislila da bi najjednostavnije bilo da se udam u farmerkama - prokomentarisala je nedavno Dileta Leota, po mnogima najzgodnija voditeljka sveta.

Republika

Foto: Printscreen

 

Loris Karijus je u javnosti ostao upamćen po velikim kiksevima, dok je branio za Liverpul, Bešiktaš, Majnc i Njukasl. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading