STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Fudbalerka ostavila devojku i vratila se u zagrljaj bivšem iz Aston Vile

Autor:

Sport

28.01.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan život igračice Aston Vile koju prati čak 11.000.000 ljudi na Instagramu

STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA! Fudbalerka ostavila devojku i vratila se u zagrljaj bivšem iz Aston Vile

Foto: Printscreen/Instagram/alishalehmann7

Ališa Leman

Ališa Leman (24), fudbalerka Aston Vile, ponovo krasi novinske stubace i stranice elektronskih medija u Engleskoj i rodnoj Švajcarskoj. Ali, tema nisu podvizi na terenu već, pogađajte, ljubavni život atraktivne plavuše, koju na instagramu prati više od 11 miliona ljudi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

ZAVODNICA Ališa u dresu Švajcarske

Radi se o nesvakidašnjem emotivnom trijanglu zbog kojeg je njenoj saigračici iz naciolanog tima - slomljeno srce. Naime, Ališa je donedavno bila u vezi sa Ramonom Bahman i ljubavni zanos neretko su delile na društvenim mrežama. U međuvremenu pojavile su se glasine da je njihovoj vezi došao kraj, pošto se Lemanova, navodno, vratila u zagrljaj bivšem dečku. U pitanju je Daglas Luis, fudbaler muške sekcije kluba iz Birmingema, koji je po pisanju medija iz zemlje sira i statova viđen na nedavnoj proslavi Ališinog 24. rođendana.

Inače, napadač ženskog tima Aston Vile došla je u žižu javnosti kada je pričala o tome zašto muškarci dolaze na mečeve ženskih timova:

Republika

Foto: Instagram.com/alishalehmann7

MAMI UZDAHE OBA POLA Lemanova

- Treba reći istinu... Većina njih koji dolaze na naše mečeve ne dolaze zbog fudbala. Oni dolaze kako bi maštali o seksualnom odnosu s nama, devojkama koje igramo. Ako gledamo muški fudbal, puno devojaka odlazi na tribine, ali da navijaju za svoj klub, a ne da bi maštale o seksu s fudbalerima - rekla je Lemanova svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading