ZAPALIO INSTAGRAM: Konor Mekgregor se skinuo i pokazao više nego što treba! (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Irac je odlučio da zaintrigira maštu svojih ženskih pratilaca na Instagramu.

ZAPALIO INSTAGRAM: Konor Mekgregor se skinuo i pokazao više nego što treba! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor, slavni irski sportista koji se proslavio u MMA, odlučio je da na društvene mreže podeli sliku na kojoj će pokazati svoje telo.

Irac je na Instagramu izbacio sliku gde mu se vide trbušnjaci, kao i tetovaže po telu, a u prvom planu se nalazi i ogrebotina, koja se nalazi na zadnjici.

Prema očekivanju, objava je za samo par sati skupila ogroman broj lajkova, koji se meri u stotinama hiljada, a takođe, fanovi nisu bili ni škrti na komentarima, a mnogi su Mekgregora pitali da li je ovo zapravo priprema za otvaranje OnlyFans naloga.

Podsetimo, Mekgregor je bivši UFC šampion, koji je u svojoj karijeri sakupio 22 pobede i 6 poraza, na 28 duela. Jednom se oprobao i u boksu, protiv legendarnog Flojda Mejvedera, a na kraju je poražen. Ipak, samo od te borbe je zaradio preko 130 miliona dolara, pa je jasno da mu ni poraz nije teško pao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading