KRAJ SNOVA: Crveno-beli IZBAČENI iz Evrope!

Autor:

Sport

25.01.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu imali snage za veliki rezultat.

KRAJ SNOVA: Crveno-beli IZBAČENI iz Evrope!

Foto: pixabay.com

Odbojkaši Vojvodine poraženi su večeras u Francuskoj od ekipe Monpeljea, rezultatom 3:0 (25:19, 25:21, 25:16), čime su završili svoje učešće u Ligi šampiona.

Nije šampion Srbije večeras završio samo učešće u Ligi šampiona, nego i u celokupnoj Evropi ove godine. Imala je Voša sa Monpeljeom direktan duel za treće mesto u grupi, koje vodi u četvrtfinale CEV kupa, ali su poraženi posle tri odigrana seta.

Voša je bila pred ovaj meč trećeplasirana, a Francuze je u Spensu savladala sa 3:1, pa im je večeras trebao jedan set da obezbede opstanak u Evropi, pošto Monpelje nije imao nijedan trijumf. Ipak, to se nije desilo, pa Novosađani završavaju svoje obaveze u evropskim takmičenjima.

U četvrtfinale direktno iz grupe A ide Jastrežebski, Fridrihshafen je obezbedio mesto u nokaut fazi Lige šampiona i boriće se u razigravanju da dođe do završnice, a Monpelje čeka rivala u četvrtfinalu CEV kupa. Ekipi iz Novog Sada ne preostaje ništa drugo nego da se okrene domaćim obavezama. Trenutno Lale drže prvu poziciju u prvenstvu Srbije, a izborile su i plasman u finale kupa koje se igra 5. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading