VANDA NARA SE HVATA ZA GLAVU: Ikardi ima novu devojku, SAVRŠENOG izgleda! (FOTO)

Autor:

Sport

07.11.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je preboleo bivšu ljubav.

VANDA NARA SE HVATA ZA GLAVU: Ikardi ima novu devojku, SAVRŠENOG izgleda! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi

Jedna od najpoznatijih veza u fudbalu je gotova.

Vanda Nara i Mauro Ikardi završili su romansu, a Argentinac je brzo preboleo svoju bivšu dragu.

Kao što je Vanda zamenila Maura argentinskim pevačem L-Ganteom, tako je i Ikardi utehu potražio u turskoj glumici Devrim Ozkan

Sve je krenulo od fotografije na kojoj se vide Mauo Ikardi i njegov saigrač Lukas Toreira, uz grupu ljudi. Jedna od devojaka sa slike je 24-godišnja glumica iz turskih sapunica Devrim Ozkan.

 

 

Priče da su oni zajedno brzo su dospele u centar pažnje javnosti, kako turske, tako i ostalih evropskih i svetskih zemalja, a može se reći da je Ikardi dobio premiju jer Devrim izgleda savršeno. 

 

 

Ikardi je ovog leta došao u Galatasaraj, a najbolju utakmicu odigrao je protiv Bešiktaša kada je postigao dva pogotka u pobedi svog tima rezultatom 2:1. 

Što se tiče romanse sa Vandom, Ikardi je poslednjih dana pokušao da servira osvetu kontroverznoj dami. Otkazao je kompletnu poslovnu saradnju s njom te je tako ostavio bez nekoliko miliona evra provizije koju je trebala da dobije od transfera Argentinca u Galatasaraj.

Vandu to nije pogodilo te je odlučila da uzvrati udarac i jednostavno se ponaša kao Ikardi ne postoji. Čak je i novom dečku dozvolila da javno priča o vezi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi i njegova bivša ljubav Vanda Nara

 

L-Gante je otišao u jednu emisiju te je sve javno ispričao o svom odnosu sa Vandom, a čak je poslao i otrovnu strelicu prema napadaču Galatasaraja:

Zaljubio sam se u nju srcem i dušom. To je bio pravi način, bez ikakvog interesa - rekao je L-Gante koji je zatim opisao novu devojku:

- Dobar čovek, dobra osoba. Iznenadilo me koliko je jednostavna. Prirodno se slažemo iako ljudi na društvenim mrežama govore da smo drugačiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading