IKARDI "NA APARATIMA": Vanda Nara u eksplicitnom izdanju bez donjeg veša nedaleko od Novaka Đokovića! (FOTO)

Autor:

Sport

02.11.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija nije za one sa slabim srcem.

IKARDI "NA APARATIMA": Vanda Nara u eksplicitnom izdanju bez donjeg veša nedaleko od Novaka Đokovića! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vanda Nara

Vanda Nara prebolela je Maura Ikardija.

Jedna od najkontroverznijih žena u svetu fudbala utehu je našla u zagrljaju argentinskog pevača L-Gantea, sa kojim se zbližila na snimanju njegovog spota.

Vanda i Mauro će na sud, kako zbog brakorazvodne parnice, tako i zbog novca jer je Nara bila menadžer Ikardiju, pa sada zahteva procente od poslednjeg transfera u turski Galatasaraj.

Ipak, nekadašnja izabranica argentinskog napadača nije se previše potresla zbog svega.

Ona je objavila eksplicitnu fotografiju na svoj Instagram nalog, a na njoj, bez donjeg veša, pozira ispred Ajfelovog tornja u Parizu gde se trenutno održava Masters turnir na kom učestvuje i Novak Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

 

Fotografija nije za one za slabim srcem, a Vanda je čak otkrila i tetovažu na intimnom delu. Verovatnoća da će se Vanda i Novak sresti u Parizu je mala pošto će se Nara brzo vratiti nazad u Milano gde inače živi, a Đoković u četvrtak igra meč protiv Rusa Karena Hačanova.

Đoković je u prvoj rundi jednog od omiljenih turnira bio slobodan, u drugom kolu savladao je Amerikanca Maksima Kresija, a, i pored toga što je šesti nosilac važi za jednog od najvećih favorita u Parizu gde brani titulu osvojenu prošle godine.

Što se Vande Nare tiče, ona je u braku sa Maurom Ikardijem bila od 2014. godine, ali je sada izvesno da je romansa gotova, te ona uživa u zagrljaju argentinskog pevača L-Gantea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading