NIJE ZA MALOLETNE: Pike plakao na oproštaju, pa sa 12 godina mlađom devojkom imao akciju nasred praznog Kamp Noa (VIDEO)

Autor:

Sport

07.11.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da se suzdrži da je ne dohvati.

NIJE ZA MALOLETNE: Pike plakao na oproštaju, pa sa 12 godina mlađom devojkom imao akciju nasred praznog Kamp Noa (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Instagram/clarachiamartioficial

Đerar Pike i Klara

Legendarni štoper Barselone i reprezentacije Španije Đerar Pike je u subotu završio karijeru, na utakmici La Lige između voljenog kluba i Almerije.

Trofejni defanzivac je u pobedi Katalonaca igrao do 85. minuta, kada je zamenjen kako bi dobio ovacije i aplauze više od 90.000 navijača na "Kamp Nou" stadionu.

Odmah po završetku utakmice je Pike održao govor, tokom kog je briznuo u plač.

- Želim da se zahvalim svima. Saigračima, stručnom štabu, svim zaposlenima u klubu i naravno navijačima. Hvala vam na svemu. Ponekad se ljubav pokazuje odlaskom - govorio je Pike, a suze su mu tekle niz lice.

Međutim, nakon što se ispraznio stadion, Pikeu se raspoloženje znatno poboljšalo, a tome je doprinela njegova nova devojka, 23-godišnja Klara Kija Marti.

Naime, njih dvoje su u društvu nekoliko ljudi na tribinama razmenjivali nežnosti, a snimak njihovog ljubljenja se ubrzo proširio na društvenim mrežama.

Mnogi korisnici Tvitera su na tome zamerili Pikeu, pa ga kritikuju za veselo ponašanje  koje je pokazao odmah nakon "najtužnijeg trenutka u karijeri".

Podsetimo, Đerar Pike se letos razveo od svoje dugogodišnje partnerke Šakire, sa kojom ima dvoje dece, a nedugo zatim je u svoj krevet umesto vrele Kolumbijke doveo pomenutu Klaru Kiju Marti.

Što se fudbalske karijere tiče, Pike ju je započeo u mlađim selekcijama Barselone, ali je seniroski debi imao u Mančester junajtedu iz kog se 2008. godine vratio u matični klub. Na klupskom nivou je osvojio pregršt trofeja, a na reprezentativnom po jedno Svetsko i Evropsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading