SADA JE ZVANIČNO KRAJ: Raspao se brak vredan 650.000.000 dolara!

Autor:

Sport

28.10.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je došlo do zvaničnog raspada jednoj od najpoznatijih brakova u svetu sporta.

SADA JE ZVANIČNO KRAJ: Raspao se brak vredan 650.000.000 dolara!

Foto: Tanjug/AP

Razvode se NFL zvezda Tom Brejdi i Žizel Bundšen, jedna od najpoznatijih manekenki na svetu.

Prethodnih nedelja kružile su priče o razvodu supermodela i njenog slavnog supruga, ali je dosad bilo u domenu spekulacija. Ipak, Brejdi je sada saopštio da više ni zvanično nije u bračnom odnosu sa atraktivnom Brazilkom.

- Poslednjih dana moja supruga i ja smo finalizirali proces razvoda posle 13 godina braka - napisao je Brejdi na svom instagramu profilu i tako zvanično saopštio da je kraj jednog od najpoznatijih brakova u Americi.

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Brejdi i Bundšen su zajedno bili 13 godina

Brejdi je takođe saopštio da su do ove odluke došli sporazumno.

Do ove odluke smo došli sporazumno i sa zahvalnošću za vreme koje smo proveli zajedno - dovršio je misao čuveni kvoterbek Tampa Bej Bakanirsa.

Velika prepreka za Žizel definitivno je bila Brejdijeva odluka da se vrati terenu nakon što se penzionisao u martu, a tim povodom je i dala određene izjave koje su jasno ukazale da nije najsrećnija zbog toga.

Očito, imam svoje brige zbog toga - to je vrlo nasilan sport, i imam decu i želim da je više prisutan sa njima. Definitivno sam vodila takve razgovore sa njim iznova i iznova. Ali, na kraju, svako donosi odluku koja njemu odgovara. I on želi da sledi svoju sreću, kao i svi - rekla je ne tako davno u izjavi za "Elle" magazin Žizel.

Žizel i Tom iz braka imaju dvoje dece, 9-godišnju kćerku i 12-godišnjeg sina, a Brejdi ima i 15-godišnjeg sina iz prethodne veze sa Bridžet Mojnahan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading