VIKTORIJA BEKAM ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Polni organ mu je ogroman, kao auspuh od traktora!"

Autor:

Sport

19.10.2022

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantntne reči Viktorije Bekam, supruge legendarnog fudbalera.

VIKTORIJA BEKAM ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Polni organ mu je ogroman, kao auspuh od traktora!"

Foto: Tanjug/AP

Dejvid i Viktorija Bekam

Dejvid i Viktorija su u braku već 23 godine, a imaju i tri sina - Bruklina, Romea i Kruza. Ipak, slavna pevačica i modna kreatorka je tek nedavno progovorila o svom lčjubavnom životu sa bivšom zvezdom Reala, Mančester junajteda i Los Anđeles Galaksija.

-Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš. Što se tiče njegovog polnog organa, on je ogroman. Kao auspuh od traktora - izjavila je Bekamova za "Dejli Star".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dejvid i Viktorija Bekam

Bekamovi su se upoznali 1997. godine na dobrotvornoj aukciji, a samo dve godine kasnije su se venčali.

- Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi u salonu igrača Mančester junajteda iako ćete se malo napiti, tako da su detalji magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim drugovima, videćete Dejvida kako stoji po strani sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I vi ste bliski sa svojom porodicom i pomislićete koliko se on oseća slično vama. Tražiće vaš broj. Još uvek ima avionsku kartu od Londona do Mančestera na kojoj ste ga napisali - svojevremeno je izjavila supruga Dejvida Bekama.

Dejvid Bekam je svoju karijeru završio 2013. godine, a najveći trag je ostavio u Junajtedu, za koji je igrao 11 sezona i postigao 62 gola. Posle toga je usledila selidba u Real, a igrao je još i za Galaksi, Milan i PSŽ, gde je i završio svoju karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading