TAJSON POKAZAO KAKVA JE ZVER: Pogledajte kako se Majk sprema za okršaj protiv Pola!

Autor:

Sport

05.10.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Približava se meč godine.

TAJSON POKAZAO KAKVA JE ZVER: Pogledajte kako se Majk sprema za okršaj protiv Pola!

Foto: Tanjug/AP

Naredni bokserski meč između Džejka Pola i Majka Tajsona izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i podeljena mišljenja među ljubiteljima ovog sporta.

Sa 27 godina, Džejk Pol se priprema da se suoči sa bokserskom legendom, 58-godišnjim Majkom Tajsonom. Tajson je nekada bio sinonim za strah i dominaciju u ringu, kombinujući brutalnu snagu, agresivnost i izuzetne bokserske veštine. S druge strane, Pol je nekada bio poznat kao Jutjuber pre nego što je prešao na boks, te je organizovanje ovog meča za njega i te kako korisno, s obzirom na očekivane prihode i mogućnost da pobedi legendu.

Iako se mnogi ljubitelji boksa nisu oduševili ovim mečom, izražavajući želju da ne vide Tajsona kako gubi od relativno novog takmičara, ne treba potceniti Tajsona. Iako nije aktivan u profesionalnom boksu već godinama, on ozbiljno pristupa pripremama za meč i naporno trenira kako bi bio u što boljoj formi. Tajson je čak objavio video na Instagramu kako bi umirio svoje fanove, demonstrirajući eksplozivnost i brzinu na fokuserima.

S obzirom na Tajsonovo otkazivanje meča zbog zdravstvenih problema u prošlosti, postoji određena neizvesnost da li će se meč zaista održati. Ipak, sudeći prema njegovim pripremama, čini se da se Tajson sprema punom parom za ovaj izazov. Dakle, sukob generacija u boksu između Džejka Pola i Majka Tajsona obećava da će biti spektakularan, a 15. novembra saznaćemo kako će se ova neobična borba završiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading