SREMCI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Kuglaš se vratio u klub i odmah doprineo pobedi

Autor:

Sport

12.09.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bowling klub iz Dobanovaca u još jačem sastavu.

SREMCI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Kuglaš se vratio u klub i odmah doprineo pobedi

Foto: Nenad Cvetković

Bowling

Kuglaši Bowling kluba Sremci iz Dobanovaca odigrali su već tradicionalnu prijateljsku i pripremnu utakmicu sa ekipom Lords of Lanes. Utakmica je protekla kao i uvek u fer pleju i odličnoj prijateljskoj atmosferi. Bolju razliku u pinovima odneli su Sremci za konačnih 11:5 za ekipu iz Dobanovaca.

Inače BK Sremci TeX imao je na ovom meču novog - starog igrača, odnosno povratnika u bowling koji je jedan od osnivača kluba iz Dobanovaca Aleksandra Jovičića. S druge strane, Nenad Cvetković, nakon najavljivanja napuštanja i igranja u klubu i izlazak iz Bowling sveta, ipak ostaje kao kapiten i predsedik kluba. Zato najavljuje bolje igre i više treninga gde je već uveliko počeo, što se moglo videlo na pripremnoj utakmici.

Republika

Foto: Nenad Cvetković

 

Što se samog meča tiče, prva dva gejma pripala su Sremcima za ubedljivo vodjstvo od 4:0. Izmena je usledila u trećem gejmu kada je izasao je Ristić, a umesto njega ušao Jovičić, pomenuti povratnik u Sremcima i jedan od osnivača kluba, dok je kod Lordova isto došlo do promena pa su smanjili na 4:2. Usledile su nove izmeneSremaca kada je izašao Šuker a ušao Cvetković, što su Lordovi uspeli da iskoriste i izjednače rezultat na 4:4.

Suledili su dublovi koje su čini Šuker i Cvetković, odnosno Škarjan i Stanković. Prvi dubl gejm pripao je Sremcima za rezultat 6:4. Drugi dubl gejm bila je izjednačena igra i rezultat posle gejma je bio. Međutim, usledila je pomenuta bolja razliku u pinovima, kojom su Sremci uspeli da se izbore za konačnih 11:5

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading