SREMCI SKUPO PRODALI KOŽU: Partizan ubedljivo slavio za finale, Dobanovčani na kraju treći

Autor:

Sport

21.06.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci bili nerešiva enigma za domaćine.

SREMCI SKUPO PRODALI KOŽU: Partizan ubedljivo slavio za finale, Dobanovčani na kraju treći

Foto: BK SREMCI

Bowling klub Sremci iz Dobanovaca napravio je veliki podrvig u Prvoj lige Srbije u kuglanju. Dobanovčani su u plaj-ofu poraženi kao domaćini u Colosseum areni od ekipe Partizana rezultatom 14:2, pa će crno-beli igrati u finalu, dok će Sremci morati da se zadovolje trećim mestom.

Iako su Sremci dva puta pobedili ekipu Partizana u regularnom takmičenju, sada se to nije desilo. Naprotiv, situacija je bila potpuno drugačija. Partizan je poveo u prvom gejmu sa razlikom oko 120 pina i 2:0, drugi gejm pripao je ekipi Sremaca kao i preokret u pinovima. Kada se mislilo da će se situacija promeniti za Dobanovčane, ipak iskusni bivši reprezentativci pokazali su ko su i da je ekipa Partizan ozbiljna. Tako su Bojan Kovačić, Orfej Haliti i Nikola Antić, velika imena u ovom sportu, bili nerešiva enigma za Dobanovčane, pa im je preostalo samo da požele crno-belima sreću u finalu. Kapiten Sremaca Nenad Cvetković poručio je da je ekipa prezadovoljna osvajanjem trećeg mesta u najačoj ligi Srbije.

Republika

Foto: BK SREMCI

Srećni: Igrači Sremaca

- Bila je čast igrati sa klubovima koji dugi niz godina igraju u Prvoj ligi Srbije. Meni je najveća čast biti igrač sa momcima iz ekipe Sremaca, koja je neverovatna kada se gubi , doduše retko, i kada se pobeđuje. Uvek podržavamo jedni druge, nikada se nismo posvađali u ekipi. Rano je za planove ali već smo pričali o tome da ekipa ostaje ista i sledeće godine, a možda nas neko pojača. To je još u razmatranju jer svi se pitamo i biramo. Ne želimo nemire u ekipi, prvo šta ćemo zajednički kao ekipa da uradimo posle uspešne završene sezone je da oženimo našeg Darka Aleksića, koji je jedan od osnivača kluba. Posle veselja krećemo na pripreme za narednu sezonu, a gde će nam se Darko priključiti posle medenog meseca - rekao je dobro raspoloženi Cvetković u šaljivom tonu.


Podsetimo, BK Sremci nastali su kroz takmičenja Biznis Liga od 2019 godine do 2021. Uzeli su dve medalje, drugo i treće mesto, a nakon toga u PBL ligi 2022. godine osvojili su treće mesto i sada u Prvoj ligi Srbije u sezoni 2023/24 zasluženo treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading