POVREDA JE PROŠLOST! Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

29.08.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično izdanje srpske atletičarke.

POVREDA JE PROŠLOST! Angelina Topić u finalu Svetskog prvenstva!

Foto: Profimedia

Srpska atletičarka Angelina Topić ostvarila je zapažen uspeh na Svetskom juniorskom prvenstvu (U20) u Limi plasiravši se u finale skoka uvis. Topić je impresionirala kvalifikacionom rundom u kojoj je uspešno preskočila visinu od 1,83 metra, osiguravši svoje mesto u finalu.

Finalno takmičenje u skoku uvis na kojem će Topić predstavljati Srbiju održaće se 31. avgusta s početkom u 23.25 časova po centralnoevropskom vremenu. Očekuje se veliko uzbuđenje među navijačima dok budu pratili Angelinin nastup u borbi za odličje.

Angelina Topić je već pokazala svoj izuzetan talenat i sposobnost na atletskim takmičenjima, a njen plasman u finale skoka uvis na Svetskom juniorskom prvenstvu samo potvrđuje njen veliki potencijal. Ova mlada sportistkinja predstavlja svetlu budućnost srpske atletike i već sada privlači pažnju ljubitelja sporta svojim izuzetnim rezultatima.

Foto: Profimedia

Angelina Topić

Angelina Topić može da računa na snažnu podršku iz Srbije dok se priprema za finale skoka uvis. Navijači širom zemlje prate njen napredak i sa nestrpljenjem očekuju njen nastup u finalu. Njen uspeh na Svetskom juniorskom prvenstvu predstavlja inspiraciju i ponos za celu atletsku zajednicu u Srbiji.

Angelina Topić je svojim nastupom u kvalifikacijama skoka uvis na Svetskom juniorskom prvenstvu u Limi pokazala da je spremna da se bori sa najboljima i da svojim talentom i upornošću zaslužuje mesto među vrhunskim atletičarkama u svetu. Svi ljubitelji atletike sa nestrpljenjem očekuju njen nastup u finalu, uz veru da će postići izuzetan rezultat i doneti još jedno veliko sportsko dostignuće za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading