KAD SMO VIDELI KOŠARKAŠE, ZNALI SMO DA AMERIMA NEĆE POMOĆI NI BOG OTAC! Kakve reči kapitena Jakšića! "Delfini" su svetili "orlove" protiv SAD!

Autor:

Sport

17.08.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nije da nas ne vole samo u vaterpolu, već i u ostalim sportovima"

KAD SMO VIDELI KOŠARKAŠE, ZNALI SMO DA AMERIMA NEĆE POMOĆI NI BOG OTAC! Kakve reči kapitena Jakšića! "Delfini" su svetili "orlove" protiv SAD!

Foto: Starsport

Kada su košarkaši Srbije na onakav način poraženi od Amerike na Olimpijskim igrama, videvši da narednog dana igramo polufinale vaterpolo turnira takođe protiv njih, na umu je bila samo jedna stvar - osveta. To je bilo u glavi i "delfinima", pošto su odigrali do tada ubedljivo najbolju partiju od početka Igara.

Zahvaljujući golu Nikole Jakšića Srbija je zakazala duel sa SAD, a kapiten je otkrio i da su Stevanovićevi puleni bili i te kako nadahnuti posle poraza "orlova" od "drim tima".

- Najviše nas je iznerviralo kad smo izgubili od Amerike u košarci, rekli smo - sutra ćemo da ih razvalimo, neće im pomoći ni Bog otac, samo zbog onoga što je bilo i kako smo izgubili, jer smo se jako iznervirali, rekao je Nikola Jakšić u "Alesto" podkastu. 

Republika

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Nikola Jakšić i Uroš Stevanović

Bio je to najbolji meč Srbije na turniru, izuzev finala.

- Naravno, sve gledaš, pratiš, ali imamo nas 13 i svi spoljni faktori su van tog kruga. Na nekoga utiče malo, na nekoga više, a na nekoga ne utiče uopšte. Mislim da su svi bili fokusirani i da se to videlo i u bazenu. Tih sat vremena u bazenu samo protivnik i nas 13 i niko drugi, nastavio je Jakšić i dodao:

- U toj utakmici je na početku bio odnos isključenja 8-1 za Ameriku, bilo je nešto katastrofa, a završilo se na kraju 18-8. Nismo imali suđenje ni kad smo bili na vrhuncu, ni kad smo bili 'dole', to neću da komentarišem, to vide i ljudi van bazena. Nije da nas ne vole samo u vaterpolu, već i u ostalim sportovima, videli ste u košarci, u polufinalu, da li je to rvanje, veslanje... Možda sam ja tu previše subjektivan jer sam to osetio previše puta na svojoj koži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading