NEVEROVATNO: Priboj domaćin međunarodnog atletskog mitinga "Serbia Athletics Meeting" i prvog Memorijala Vlado Pivljanin

Autor:

Sport

16.08.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori su najavili da će Priboj 4. septembra biti centar evropske atletike.

NEVEROVATNO: Priboj domaćin međunarodnog atletskog mitinga "Serbia Athletics Meeting" i prvog Memorijala Vlado Pivljanin

Foto: SAS

SAS Priboj

Priboj će početkom septembra biti u centru pažnje atletskog sveta, jer će 4. septembra na Atletskom stadionu biti održan veliki međunarodni atletski miting "Serbia Athletics Meeting 2024".

Republika

Foto: SAS

 

 

Ovaj događaj, koji dolazi nakon uspešnog nastupa Priboja na nedavno završenim MOSI, obuhvata i prvi Memorijal Vlado Pivljanin, u čast istaknutog atletskog radnika čije ime ostaje neizbrisivo u istoriji sporta, ne samo u Priboju i Srbiji, već i širom bivše Jugoslavije.

Republika

Foto: SAS

 

 

Na današnjoj konferenciji za medije, održanoj povodom najave ovog takmičenja, govorili su direktor Srpskog atletskog saveza Slobodan Branković, kao i direktor mitinga Mihail Dudaš, predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović i predsednik sportskog saveza Priboj, Filip Komarica.

Filip Komarica iz Sportskog saveza Priboja izjavio je da se očekuje dolazak vrhunskih atletičara koji su upravo završili svoje nastupe na Olimpijskim igrama, a sada žele da pokažu svoju formu na evropskom nivou.

Slobodan Branković istakao je značaj ovakvog događaja za promociju atletike u Srbiji:
" Priboj se pokazao kao sjajan domaćin na MOSI, a sada će ponovo ugostiti najbolje atletičare Balkan i Evrope. Očekujemo vrhunske rezultate i veliki broj gledalaca na stadionu."

Republika

Foto: SAS

 

 

Mihail Dudaš, direktor mitinga, naglasio je važnost međunarodnog karaktera takmičenja:
"Serbia Open 2024. i Memorijal Vlado Pivljanin biće organizovani na najvišem nivou, u skladu sa standardima evropskih takmičenja. Ovaj događaj ne samo da će okupiti najbolje atletičare iz regiona, već će pružiti i priliku našim mladim sportistima da se takmiče rame uz rame sa olimpijcima."

Organizatori su najavili da će Priboj 4. septembra biti centar evropske atletike, a domaća publika ima priliku da uživa u vrhunskom sportskom spektaklu. Takmičenje će se takođe prenositi na Arena Sport kanalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading