STIGLE JOŠ TRI MEDALJE! Srpski džudisti izdominirali prvog dana turnira (FOTO)

Autor:

Sport

12.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban uspeh postigli su članovi Džudo kluba Partizan.

STIGLE JOŠ TRI MEDALJE! Srpski džudisti izdominirali prvog dana turnira (FOTO)

Foto: Džudo klub Partizan

Članovi Džudo kluba Partizan Lana Lubura, Bogdan Veličković i Jelena Nišavić osvojili su medalje već prvog dana "Skopje Junior European Cup 2024" turnira.

Na prestižnom takmičenju "Skopje Junior European Cup 2024", koje je okupilo 252 takmičara iz 26 zemalja, reprezentacija Srbije ostvarila je zapažen uspeh. Iz naše zemlje učestvovalo je 28 takmičara, a kući su se posle prvog dana takmičenja vratili sa ukupno tri medalje.

Poseban uspeh postigli su članovi Džudo kluba Partizan, koji su Srbiji doneli sva tri odličja.

Najbolji rezultat ostvarila je Lana Lubura, koja se popela na najviši stepenik pobedničkog podijuma, osvojivši zlatnu medalju, a takmiči se tek od prošle godine.

Republika

Foto: Džudo klub Partizan

 

 

Bronzanim medaljama u svojim kategorijama okitili su se Bogdan Veličković i Jelena Nišavić, koji se takmiče od 2018. godine.

Republika

Foto: Džudo klub Partizan

 

 

Lana Lubura je za ovo kratko vreme od ukupno 11 takmičenja, od kojih su 4 bila prošle godine, a 7 ove, pobedila na čak osam puta, od kojih je 5 ove godine. Lana je ove godine donela tri zlatne i 2 bronzane medalje.

Bogdan i Jelena se takmiče već sedam godina, ali im je prosek pobeda iznad 75 posto. Ove godine, Bogdan je doneo pet zlatnih i tri bronzane medalje, a Jelena dve zlatne i jednu bronzanu medalju. 

Republika

Foto: Džudo klub Partizan

 

 

Ovaj rezultat potvrđuje kontinuirani rad i predanost mladih srpskih sportista, kao i njihovih trenera, te dodatno motiviše buduće generacije takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading