SA MUŽEM SI U BRAKU 14 GODINA, A ON PRIZNA DA JE GEJ: Šumaher "izašao iz ormara", kako li je sada Kori?!

Autor:

Sport

15.07.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađi brat slavnog Mihaela nije hteo više da se krije.

SA MUŽEM SI U BRAKU 14 GODINA, A ON PRIZNA DA JE GEJ: Šumaher "izašao iz ormara", kako li je sada Kori?!

Foto: www.profimedia.rs

Kora i ralf

Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Šumaher priznao je sinoć pred finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj da je homoseksualac. On je na Instagramu objavio fotografiju sebe i svog partnera zagrljenih dok gledaju zalazak sunca.

- Najlepša stvar u životu je imati pravog partnera pored sebe s kojim deliš sve - oglasio se mlađi brat legendarnog Mihaela Šumahera.

 

 

Ono što je neverovatno je podatak da je on bio 14 godina u braku sa Korom Šumaher i da imaju sina, a razveli su se 2015. Sada kada smo čuli njegovu kratku ispovest da se naslutiti i razlog. Međutim, da li je Kora znala da joj suprug voli muškarce? Po stavu nemačke javnosti izgleda da jeste, mada je verovatno bila dosta zaokupljena i svojom karijerom pa je pitanje kako su privatno funkcionisali.

Kora je nemačka glumica, manekenka, vozač trka i televizijska voditeljka, najpoznatija po tome što je nastupala u nemačkim televizijskim programima zabavnog karaktera. Ona je i ovog januara ušla u rijaliti u Nemačkoj, a Ralf joj je čestitao pa se nameće da su i dalje u dobrim odnosima. Kora Šumaher, rođena kao Kora Brinkman bila je u braku sa Ralfom od 2001. do 2015. Ona je ćerka vlasnika benzinske pumpe Gerda Brinkmana. Nakon što je završila školu, nastavila je da studira kao specijalista za komunikacije, a istovremeno je radila i kao model. Nastavila bi da se pojavljuje na naslovnoj strani nemačkog izdanja GK, pre nego što je počela da se bavi trkama. Kora danas ima 47 godina i nalazi se na platformi za odrasle Onli Fans.

 

 

Interesantno, na nagovor supruga, Korti je 2004. ušla u svet trka. Bila je deo tima na Mini Challenge u Nemačkoj, kvalifikovala se kao 22. od 24 za svoju prvu trku. Nakon što je 2006. potpisala za SEAT Leon Supercopa zajedno sa Kristinom Surer, u ugovoru koji ju je učinio najplaćenijom ženskom trkačicom na svetu u to vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading